Szülésig szeretne dolgozni Summer Sebastian, a prosti, akit 70 éves párja ejtett teherbe

Forrás: Twitter -
prostituált terhes felnőtt örömlány
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Imádja munkáját Summer Sebastian, a nevadai prostituált, aki 70 éves párjától várandós. Szándékai szerint szülésig dolgozik majd.

A 30 éves örömlány a blogján osztotta meg a hírt, hogy hamarosan édesanya lesz. Születendő gyermekének apja a 70 éves barátja. Summer azt is megosztotta követőivel, hogy esze ágában sincs feladni a munkáját, hiszen szereti, amit csinál.

Szülésig szeretne dolgozni Summer Sebastian, a prosti, akit 70 éves párja ejtett teherbe Forrás: Twitter

Summer egyébként az orvosi egyetemen tanul, törvényszéki patológus akar lenni, a prostitúcióból finanszírozza a tandíjat. A terhessége azonban gondot okozhat a pénzszerzésben, ugyanis állítása szerint a "szakmában" lenézik azokat, akik állapotosan is dolgoznak. Summert azonban ez nem zavarja, minden tőle telhetőt megtesz azért, hogy sikeres maradjon. Bízik abban, hogy vannak olyan férfiak, akiket pont az indít be, hogy terhes nővel szexelhetnek.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.