Pilát Gábor: "Soha ne kuncsorogj szeretetért, bizalomért, vagy szerelemért"

Forrás: Shutterstock -
Pilát Gábor Tabuk nélkül a párkapcsolatról szeretet szerelem
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A gyilkosság bűn. A gyilkosságot ábrázolni nem az. A testiség nem bűn, de a testiséget ábrázolni sokszor az. A vágy szintén nem bűn, sőt kifejezni sem az, hiszen a szívedben csak fuldoklik, de ha nem talál viszonzásra, hamar sértetté vagy erőszakossá válhat.

Ha egyet lépsz valaki felé, és ő kettőt hátra, akkor az nem azt jelenti, hogy neked újjabb hármat kell az irányába. Miért is tennéd? Gondolj bele! Tényleg olyanra vágysz, akinek te nem kellesz? Otthon rászólsz a nagymamára, hogy "Mama, hiába nyomod egyre erősebben távirányító gombjait, hogy csatornát válts, ha az elem van kifogyóban!", aztán kilépsz az ajtón, és olyan valaki után epedezel, aki tojik a fejedre?

Pilát Gábor: "Soha ne kuncsorogj szeretetért, bizalomért, vagy szerelemért" Forrás: Shutterstock

A mondás szerint az együttlét szeretet nélkül csak üres szenvedély, még akkor is, ha az üres szenvedélyek közül az egyik legjobb.

Praktikákkal lehet, hogy megkapod azt, akire vágysz, de közben elveszíted az önbecsülésedet. Ezért inkább sírj egy nagyot a sötétben, de soha ne kuncsorogj szeretetért, bizalomért, vagy szerelemért. Ha fent nem fog meg az illető, alul is csak átmeneti lesz az izgalom, és ez feléd fordítva is így van.

Tabuk nélkül a párkapcsolatról Forrás: Pilát Gábor
Pilát Gábor: "Ha vétkezni akarsz, tedd nyíltan és őszintén, teljes szívvel"http://www.life.hu/intim/20171030-pilat-gabor-a-vetkezesrol-a-kulso-belso-egyensulyrol.htmlA pillanat hevében született gyenge vágyak a jelen tartós megélésével köddé válnak, azonban a mélyen gyökezőket be kell teljesíteni, gyülölcseiket megérlelni és megízelni, attól függetlenül, hogy édes vagy keserű ízeket tartogatnak a számunkra. Intim--Pilát Gábor: "Íme néhány adat a nők elleni erőszakról"http://www.life.hu/intim/20171030-pilat-gabor-a-nok-elleni-eroszakrol.htmlA szerelem néha olyan, mint a lottó ötös: azt hiszed, megoldja minden gondodat. Pedig gyakran csak elfelejteti a fájdalmat. Intim--Pilát Gábor: "Ne kergess ideált!"http://www.life.hu/intim/20171026-pilat-gabor-a-parvalasztasrol.html--Pilát Gábor a belső boldogságrólhttp://www.life.hu/intim/20171025-pilat-gabor-a-belso-boldogsagrol-irt.htmlBoldognak lenni nem azt jelenti, hogy minden tökéletes és a boldogság nem a folyamatosan felbukkanó, majd tovatűnő dolgokban gyökerezik. IntimOrigoSandra Iron: „A pornó nemcsak a sok pénzről szól – megviseli a testet és a lelket egyaránt” http://www.life.hu/intim/20171020-interju-az-egykori-ponroszinesznovel-sandra-ironnal.htmlEgy név a pornófilmek fénykorából: Sandra Iron. A tetovált, szexi felnőttfilmes ezúttal Pilát Gábornak adott interjújában vallott meztelen múltjáról, életének legmélyebb és legsötétebb időszakáról és arról, hogy a szakma Oscar-díja után miért hagyott mindent maga mögött egy csapásra, és hogyan kezdett teljesen új életet. Intim--Pilát Gábor: Nyelsz vagy köpsz?http://www.life.hu/intim/20171016-pilat-gabor-a-valasztasok-dilemmajarol-megalkuvok-kontra-batrak.htmlEgy zord, viharos éjszakán autóval haladsz a szakadó esőben, amikor egy buszmegállót veszel észre. Három ember rostokol ott bőrig ázva. Egy idős hölgy, akinek szívrohama van, és ha nem kerül rövid időn belül kórházba, hamarosan meghal. Egy régi barátod, aki egyszer megmentette az életedet. A tökéletes partner, akiről mindig is álmodtál. Kit viszel el? Tudva, hogy kétüléses az autód, így csak egy utast vehetsz fel. Intim--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.