Összeházasodott Anglia egyik legnépszerűbb transznemű párja: fotó

esküvő Anglia házasság transzneműség
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Házasságot kötött egymással Anglia egyik legnépszerűbb transznemű párja, Jake és Hannah.

A 31 esztendős Hannah férfiként látta meg a napvilágot és sokáig magasrangú katonai tiszt volt, a 40 esztendős Jake pedig nőként született és most színészként dolgozik. Felnőttként rájöttek, hogy nem érzik jól magukat a bőrükben és nemet váltottak.

Egymásba szerettek, tavaly ősszel eljegyezték egymást és most a boldogító igent is kimondták.

Olyan volt az esküvőnk, akár egy Disney-mese. Gyermekkoromban álmodoztam ilyenről, de azt gondoltam, velem ilyen soha nem történhet." – idézi Hannah-t a Mirror.

Nagyon szeretnének gyermeket, remélik, hogy minél előbb családot alapíthatnak.

Egy jövőbelátó testvérpár állítja, Diana ott lesz Harry herceg esküvőjénhttp://www.life.hu/sztarok/20180327-egy-jovobelato-testverpar-allitja-diana-ott-lesz-harry-herceg-eskuvojen.htmlEgy jövőbelátó ikerpár állítja, Diana szelleme biztosan ott lesz Meghan Markle és Harry herceg esküvőjén. TV + Sztárok--Jóképű üzletemberrel randizgat Angelina Jolie: végre túllépett Brad Pittenhttp://www.life.hu/sztarok/20180327-jokepu-uzletemberrel-randizgat-angelina-jolie-vegre-tullepett-brad-pitten.htmlÚgy tűnik, Angelina Jolie-nak sikerül végleg maga mögött hagynia a múltat és immár új kedvese van egy jóképű üzletember személyében. TV + Sztárok--Oszter Alexandra megsértette a diósjenői lakosokathttp://www.life.hu/sztarok/20180327-oszter-alexandra-megsertette-a-diosjenoi-lakosokat.htmlNem csitul a harc Oszter Sándor és a diósjenői lakosok között, a vitába nemrég Oszter Alexandra is beszállt. Édesapja védelmére kelt, de közben vérig sértette a lakosokat. TV + SztárokFotó: Hámori Zsófia/Life.huÍgy néznek ki ma a Miami Vice sztárjai: Don Johnson és Philip Michael Thomas felett is eljárt az időhttp://www.life.hu/sztarok/20180327-igy-neznek-ki-ma-a-miami-vice-sztarjai-don-johnson-es-philip-michael-thomas.htmlA Miami Vice elképesztően népszerű és ikonikus sorozat volt, és bár már évtizedekkel ezelőtt véget ért, szereplői még most is élénken élnek az emlékeinkben olyanoknak, amilyenek egykor voltak. Pedig felettük is eljárt már az idő! Így néznek ki ma. TV + SztárokOrigoA bíróság dönt Berki Natasa Zselyke felügyeleti jogárólhttp://www.life.hu/sztarok/20180327-a-birosag-dont-berki-natasa-zselyke-felugyeleti-jogarol-berki-krisztian-hodi-pamela.htmlBírósághoz fordult Hódi Pamela és Berki Krisztián, hogy ott döntsenek kislányuk, Nati felügyeleti jogáról. TV + Sztárok--Meghan Markle elegáns kiegészítőket visel majd esküvőjénhttp://www.life.hu/sztarok/20180327-meghan-markle-elegans-kiegeszitoket-visel-majd-eskuvojen.htmlMeghan Markle és Harry herceg május 19-én mondják ki a boldogító igent, egyre több részlet lát napvilágot a nagy napot illetően. Most az is kiderült, milyen ékszereket viselhet majd Meghan Markle. TV + Sztárok--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.