Portugál kebelcsoda lehet a foci vb legszexibb szurkolója: fotók

szexi Portugália szurkoló kebelcsoda
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Hatalmas melleivel hódít az Instagramon az a portugál hölgy, aki már alig várja, hogy elkezdődjön a foci vb és szurkolhasson hazájának.

Még el sem kezdődött a foci vb, máris jó eséllyel pályázhat a legszexibb szurkolóhölgy címre a portugál Deh Alves. A csinos modell, akit már több mint 3 millióan követnek az Instagramon, szívesen bújik hazája válogatottjának mezébe, de fehérneműben is előszeretettel mutatja meg hatalmas kebleit rajongói legnagyobb örömére.

@fifaworldcup @portugal @studiowoody

Deh Alves ♡ (@dehalvesreal) által megosztott bejegyzés,

Follow my gorgeous @theonlykiaramia

Deh Alves ♡ (@dehalvesreal) által megosztott bejegyzés,

Deh Alves ♡ (@dehalvesreal) által megosztott bejegyzés,

@studiowoody

Deh Alves ♡ (@dehalvesreal) által megosztott bejegyzés,

Fiesta-botrány: Knapik Tamás állítja, Csordás Tibi miatt ivotthttp://www.life.hu/sztarok/20180612-fiesta-botrany-knapik-tamas-allitja-csordas-tibi-miatt-ivott.htmlAz egykor nagysikerű Fiesta zenekar tagjai évek óta harcban állnak egymással, Knapik Tamás pert is indított Csordás Tibor ellen, hiszen állítása szerint jogtalanul használja a zenekar nevét. A zenész elárulta, Tibi életmódját akkoriban sem lehetett bírni, még ő is piált miatta. TV + SztárokOrigoRose McGowen 10 év börtönt is kaphat drogbirtoklás miatthttp://www.life.hu/sztarok/20180612-rose-mcgowen-10-ev-bortont-is-kaphat-drogbirtoklas-miatt-birosag.htmlRose McGowen nehéz helyzetbe került: drogbirtoklásért akár 10 év börtönbüntetést is kaphat. TV + Sztárok--Varga Iza csodálatosan néz ki: fotóhttp://www.life.hu/sztarok/20180612-varga-iza-csodalatosan-nez-ki-foto.htmlVarga Izától nagyon távol áll a magamutogatás, de a sugárzó szépsége és csodálatos alakja az egyszerű, visszafogott fotókon is látszik. A rajongók is észreveszik! TV + Sztárok--Tóth Gabi félmeztelen fotót posztolthttp://www.life.hu/sztarok/20180612-toth-gabi-felmeztelen-fotot-posztolt-magarol.htmlTóth Gabi egy félmeztelen fotót töltött fel közösségi oldalára rajongói legnagyobb örömére. TV + SztárokOrigoKelemen Anna dühöng: ellopták intim képeithttp://www.life.hu/sztarok/20180612-kelemen-anna-duhong-elloptak-intim-kepeit.htmlKelemen Anna kiakad: egy ismeretlen nő hirdeti magát meztelen fotóival. Az egykori playmate nem hagyja annyiban a dolgot.TV + Sztárok--ViaszBaba: feltörték a könyv Facebook-oldalát, mindent töröltek a színésznőrőlhttp://www.life.hu/sztarok/20180612-viaszbaba-feltortek-a-konyv-facebook-oldalat-mindent-toroltek-a-szinesznorol.htmlKrencsey Hella Facebook-oldalán közölte, hogy újabb online "támadás" érte: feltörték az oldalát és töröltek mindent, ami a színésznővel kapcsolatos. TV + SztárokOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.