plasztikai műtét modell mellek kebel
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Nicki Valentina Rose mindössze 26 éves és ő Nagy-Britannia legnagyobb mellű nője.

Nicki Valentina Rose 21 éves volt, amikor először megnagyobbíttatta a kebleit, és az azóta eltelt 5 évben képtelen volt leállni a plasztikával: ma már övé Nagy-Britannia legnagyobb melle.

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

Of to #Manchester to tun shit up

NVR (@vip_glamour_x) által megosztott bejegyzés,

Ugyanakkor nem csak a kebleit műttette meg, mint mondja, iskolában nagyon sokat csúfolták az orra miatt, így azt a testrészét is megcsináltatta.

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

Don't know how i managed to shoot today but I soldiered it #asainbarbie #newme #comeback

NVR (@vip_glamour_x) által megosztott bejegyzés,

A plasztikai műtétekre eddig nagyjából 14 millió forintot költött.

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

This the 'you can't beat nick' zone

NVR (@vip_glamour_x) által megosztott bejegyzés,

A modellnek saját bevallása szerint nagy mellei miatt akadnak gondjai az alvással és a vezetéssel, ugyanakkor hiába figyelmeztetik őt az orvosok arra, hogy egészségét is veszélyezteti, ő így érzi jól magát a bőrében, sőt még a mostaninál is nagyobbakat szeretne.

Magyar sztárok, akik sokat kockázattak a drogok miatt: Szabó Győző és Kiss Tibi is függő volthttp://www.life.hu/sztarok/20180824-magyar-sztarok-akik-sokat-kockazattak-a-drogok-miatt-szabo-gyozo-es-kiss-tibifoggo-volt.htmlBombaként robbant a hír, hogy Majka és Curtis útjai elválnak egymástól, melynek az oka Curtis drogfüggősége. Az nem volt titok, hogy a rapper küzdött függőségével, hiszen balesetet szenvedett autójával a tudatmódosítók hatása alatt, de úgy tudtuk, ezt már maga mögött hagyta. Kiderült azonban, hogy még mindig szerhasználó. Nem ő az egyetlen magyar sztár, aki szenvedélybetegségével kockázatott. Stohl András is így okozott balesetet, de Szabó győzőről is kiderült, hogy drogfüggő volt. TV + SztárokOrigoIsmerős fecsegett Michael Schumacher állapotárólhttp://www.life.hu/sztarok/20180824-ismeros-fecsegett-michael-schumacher-allapotarol.htmlEgy ismerős, aki tartja a kapcsolatot Michael Schumacher családjával, elárulta, hogy az egykori sportoló már képes érzései kimutatására. TV + Sztárok--Sebestyén Balázs nélkül bulizta végig a nyarat a rádiós feleségehttp://www.life.hu/sztarok/20180824-sebestyen-balazs-nelkul-bulizta-vegig-a-nyarat-a-felesege-viki.htmlSebestyén Balázs és felesége, Viki nem egy szokványos házaspár, számukra teljesen természetes dolog, hogy külön buliznak, nyaralnak. TV + SztárokOrigoDebreczeni Zita és Gianni egy időre Olaszországba költöznekhttp://www.life.hu/sztarok/20180824-debreczeni-zita-es-gianni-egy-idore-olaszorszagba-koltoznek.htmlDebreczeni Zita és Gianni hamarosan összecsomagolnak, és belekezdenek egy nagy kalandba: Olaszországba költöznek. TV + SztárokOrigoIszak Esztit másodszor is eljegyezte Dobrády Ákos: ott csillog az ujján a gyűrűhttp://www.life.hu/sztarok/20180824-iszak-esztit-masodszor-is-eljegyezte-dobrady-akos-ott-csillog-az-ujjan-a-gyuru.htmlIszak Eszti boldog: másodszor is eljegyezte őt szerelme, Dobrády Ákos. TV + Sztárok--Majka egy húszesres bankjegyet adott kisfiú rajongójának: megható történethttp://www.life.hu/sztarok/20180824-majka-egy-huszesres-bankjegyet-adott-kisfiu-rajongojanak-meghato-tortenet.htmlMajka hatalmas ajándékot adott kis rajongójának: egy húszezres bankjegyet küldött vissza autogrammal ellátva. TV + SztárokOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.