A sapioszexuálisok az elme szerelmesei: ők azok, akiket egy beszélgetés indít be

Forrás: Thinkstock -
sapioszexuális fétis elme intelligencia
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Rengeteg különböző fétis van, mindenkit kicsit más indít be, a sapioszexuálisok azonban az agyra gerjednek, pontosabban az intelligenciára. Őket nem a kockás has vagy éppen a combfix látványa izgatja fel, hanem egy alapos beszélgetés. 

Habár rengeteg embernek fontos, hogy a párjuk intelligens, okos legyen, a sapioszexuálisoknak ez nem csak egy jó tulajdonság a sok közül, hanem az, ami szexuálisan beindítja őket. Ez valahol a fétis és a szexuális irányultság között helyezkedik el. Természetesen számukra is fontos a megjelenés, de nem az izgatja őket a leginkább.

A sapioszexuálisok számára nincs izgatóbb egy intenzív vitánál Forrás: Thinkstock

Egy intenzív vita hamarabb beindítja a sapioszexuálisokat, mint egy érzéki masszázs. Dr. Diana Raab szerint ők a társuk agyába, gondolkodásmódjába szeretnek bele, ez persze azt is jelenti, hogy a kötődés kialakításához hosszabb idő kell, hiszen beszélgetések, viták, eszmecserék vezetnek el a kapcsolódáshoz.

Azonban hosszú távon nagyon jól működnek az ilyen kapcsolatok, hiszen rengeteget kommunikálnak, és alaposan megismerik a másikat.

Az is valószínű, hogy a sapioszexuálisok szintén sapioszexuálisok társaságát fogják keresni, hiszen azonos dolgok érdeklik őket, de persze ez nem szükségszerű – idézi a Szeretlek Magyarország a Seventeen cikkét.

Pilát Gábor: „Bármi is történjen az életedben, az mind mulandó”http://www.life.hu/intim/20181119-pilat-gabor-az-orom-es-a-boldogtalansag-mulandosagarol.htmlBármi is történjen az életedben, az mind mulandó. Amikor örömteli érzés tölti be a szobát, akkor már bizonyossággal ott toporog a küszöbön valami, ami az ellenkező érzést testesíti meg. Persze ennek a fordítottja is igaz. IntimOrigoValóVilág 9: VV Reni és VV Csoki egymásnak estek a takaró alatt (18+)http://www.life.hu/intim/20181122-valovilag-9-vv-reni-es-vv-csoki-egymasnak-estek-a-takaro-alatt.htmlAzt már tudjuk, hogy VV Reni teljesen odavan Csokiért, aki viszont egyszerre több vasat is tart a tűzbe. Ez azonban nem tántorítja el a lányt attól, hogy örömet szerezzen a fiúnak a takaró alatt. IntimOrigoA szexuális fantáziád sokat elárul a személyiségedről (18+)http://www.life.hu/intim/20181121-a-szexualis-fantaziad-sokat-elarul-a-szemelyisegedrol.htmlA szexuális fantáziák és a személyiség kapcsolatát vizsgálta egy amerikai kutató, és arra jutott, hogy bizony sokat elárul a képzelgésed arról, milyen ember vagy. Intim--Így jutnak el a legkönnyebben a csúcsra a nők szex közben (18+)http://www.life.hu/intim/20181121-igy-jutnak-el-legkonnyebben-a-csucsra-a-nok-szex-kozben.htmlKiderült, a leszbikus nők képesek a legkönnyebben az orgazmusra. IntimOrigoA tengerparton fotózták meztelenül Kelly Kay modellt (18+)http://www.life.hu/intim/20181121-a-tengerparton-fotoztak-meztelenul-kelly-kay-modellt.htmlHihetetlenül szexi testét ruha nélkül mutatta meg a rajongóknak Kelly Kay: mindenki odavan érte. IntimOrigoPilát Gábor: „A bátorság mércéje te vagy”http://www.life.hu/intim/20181119-pilat-gabor-a-fejlodesrol-batorsagrol.htmlHányszor gondolkodtál már azon, hogy meg kell erősödnöd, mielőtt kilépnél egy mérgező kapcsolatból? Vagy azon, hogy össze kell szedned magad, mielőtt meghoznál egy döntést? IntimOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.