A múlt sosem determinálja a jövőt

Forrás: Shutterstock -
Pilát Gábor választás Tabuk nélkül a párkapcsolatról szabadság
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Amikor látszólag indokolatlanul kaptam apámtól egy fülest, akkor a lelkem mélyén azért tudtam, hogy valamit elfelejtettem, vagy elfelejtettem szólni róla...

Persze nem mindig ennyire nyilvánvalóan mutatják meg magukat az ok-okozati összefüggések, de attól még vannak. Lehetsz vak a valósággal kapcsolatban, ferdítheted, tagadhatod is, de azért az még makacs módon létezik.

Ha felfedezel egy számodra káros vagy haszontalan szokásodat, változtass. Bármikor megteheted, hiszen a jövő sokszor a múlt másolata és ismétlődése, de tudnod kell, hogy a múlt sosem determinálja a jövőt. Azt te írod meg, és most írod meg ebben a pillanatban.

Az élet néha padlóra küld, de ha a küzdelmet választod, megerősödve folytathatod az utadat Forrás: Shutterstock

Ezért több sikerrel kecsegtet, ha nem a múltat elemzed, hanem a jövőt formálod.

Az élet néha padlóra küld, sőt időnként egércsapdába kerülsz. A te szabadságod azonban abban áll, hogy a földön fekve sajnálhatod magad, vagy kihasználod a padló közelségét, és nyomsz pár fekvőtámaszt. Esetleg hagyod a nyakadra feszülő rúdnak, hogy elszorítsa a torkodat, vagy nekiállsz néhány sorozat fekve nyomásnak. Miért választanád a küzdelmet? Legfeljebb azért, hogy megerősödve folytasd az utadat, és befogadó legyél a rád váró új élményekre. Mert ahhoz élned kell! Jó edzést!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.