Chrissy Teigen széttárta a lábait: de nem azért, amire gondolsz

Forrás: Mike Marsland/WireImage/2018 Mike Marsland/Mike Marsland -
terpeszkedés Chrissy Teigen intim smink láb
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Első, sőt második ránézésre is nehéz megállapítani, hogy miért fotózták le széttárt lábakkal Chrissy Teigent. Talán ez az eddigi egyik legmeglepőbb fotója a szókimondó, mindent megmutató világsztárnak.

Bizonyára egy fotózáshoz sminkelték a minap Chrissy Teigent. Ám a székben nem a szokásos pózban ücsörög, hanem széttárt lábakkal, előtte pedig egy férfi ül szakértő tekintettel.

Jó sokáig nézegethetjük a fotót, de talán akkor sem esne le, hogy mi történik. Gondolhatunk például intim gyantázásra, de nem erről van szó.

Teigen a következőket írta a fotóhoz: „Mikor fiatal voltam, még csak az arcra kellett a smink.” Így valószínű megoldásnak tűnhet, hogy a férfi Chrissy combjait festegette...

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

when I was young, makeup was just for the face @glencocoforhair @dianebuzzetta

chrissy teigen (@chrissyteigen) által megosztott bejegyzés,

Jobb ember leszek! mozgalom: a június az érintéséhttp://www.life.hu/intim/20190531-jobb-ember-leszek-mozgalom-a-junius-az-erintese.htmlÖlelés, simogatás, kézfogás – a legtöbb emberben ezek a szavak jó érzést keltenek, ám akadnak olyanok is, akik érzelmeiket inkább szavakkal vagy más tettekkel fejezik ki. A Jobb ember leszek! mozgalmunk júniusi kihívásában arra szeretnénk mindenki buzdítani, hogy fejezze ki az érzelmeit érintéssel. IntimOrigoVallomás: ezért imádják a nők a szabadtéri szexet (18+)http://www.life.hu/intim/20190618-vallomas-ezert-imadjak-a-nok-a-szabadteri-szexet.htmlHárom nő vallott arról, miért is vannak odáig a szabadtéri szexért. Lássuk! IntimThinkstockTérkép készült az átlagos péniszméretekről (18+)http://www.life.hu/intim/20190618-terkep-keszult-az-atlagos-peniszmeretekrol.htmlTérkép készült az átlagos péniszméretekről: nekik van a legnagyobb és a legkisebb szerszámuk. A magyarok is büszkék lehetnek. Intim--Intim fotóival zsarolták Bella Thorne-t: inkább ő maga hozta nyilvánosságra azokat (18+)http://www.life.hu/intim/20190617-intim-fotoival-zsaroltak-bella-thornet-inkabb-o-maga-hozta-nyilvanossagra-azokat.htmlBella Thorne megelégelte a zsarolást: ő maga hozta nyilvánosságra meztelen fotóit. Intim--Kőkemény fenekű nők csapkodják egymás popsiját – videóhttp://www.life.hu/intim/20190617-kokemeny-feneku-nok-csapkodjak-egymas-popsijat.htmlHölgyek ütik egymás fenekét egy oroszországi versenyen, amelyről felkerült egy videó az internetre. IntimOrigoSatisfyer Pro G-Spot vibrátor: lényegre törő Nagy Ő (18+)http://www.life.hu/intim/20190612-satisfyer-pro-gspot-szexualis-segedeszkoz-teszt.htmlNem ismeretlen gyártó hazánkban a Satisfyer, bár a konkurens Womanizer mellett ez idáig inkább csak agresszív árszabásával, mintsem innovatív megoldásaival hódított a léghullámos csiklóizgatók piacán. A Pro G-Spot ezzel szemben valóban újszerű kialakítású, amely révén valódi forradalmat robbanthat ki a klasszikus G-pont-vibrátorok kissé ellaposodott mezőnyében. IntimOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.