Kylie Jenner meztelenül fotóztatta magát

fotó Kylie Jenner meztelen
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Kylie Jenner ruha nélkül, egy szál szalmakalapban állt modellt.

A Kardashian–Jenner dinasztia második legfiatalabb tagja, a sminkermékek nagyasszonya egy gyerek után is tökéletes idomokkal rendelkezik. Ezt bizonyítja, hogy most ruha nélkül állt a fotós kamerája elé. Bár ügyesen úgy pózolt, hogy még véletlenül se villantson, a kép összességében így is ultraszexire sikeredett. Nem csoda, hogy a többmilliós kedvelés mellett méltató kommentek is érkeztek százezrével a fotó alá.

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

vacation mode

Kylie (@kyliejenner) által megosztott bejegyzés,

Elveszhet Kovi pornóarchívuma (18+)http://www.life.hu/intim/20190715-elveszhet-kovi-pornoarchivuma.htmlAggódik Kovi: elveszhet a 2500 darabot számláló pornóarchívuma. IntimFotó: Hirling Bálint - OrigoEzeket a zenéket hallgatják a legtöbben szex közbenhttp://www.life.hu/intim/20190714-ezeket-a-zeneket-hallgatjak-a-legtobben-szex-kozben-spotify-kutatas.htmlKutatásban szedték össze a legnépszerűbb számokat, amelyeket az emberek szex közben hallgatnak. IntimOrigoDiane Keaton 35 éve nem randizott és nem volt férfivalhttp://www.life.hu/intim/20190712-diane-keaton-35-eve-nem-randizott-es-nem-volt-ferfivel.htmlA magánéletéről faggatták sokak kedvenc színésznőjét, Diane Keatont. Meglepő információt árult el, talán egy kicsit többet is, mint amire a közönség kíváncsi volt. IntimOrigoKelemen Anna ismét közszemlére tette melleit (18+)http://www.life.hu/intim/20190712-kelemen-anna-ismet-kozszemlere-tette-melleit.htmlEzúttal fekete-fehér fotón pucérkodik Kelemen Anna, aki a múltkor arról beszélt, kevesen kattintották a videóját, amelyen „túl sok” ruhát viselt. IntimOrigoSzívrohamot kapott egy 52 éves nő a szexfesztiválonhttp://www.life.hu/intim/20190709-szivrohamtot-kapott-egy-52-eves-no-a-szexfesztivalon-angliaban.htmlKis híján tragédia történt az angliai Malvernben megrendezett Swingfields Festivalon. Egy 52 éves nő rosszul lett, szívrohamot kapott: mentőhelikopter vitte el. A hírek szerint azóta sokkal jobban van. IntimOrigoTyra Banks teljesen szétlapította a melleithttp://www.life.hu/intim/20190708-tyra-banks-teljesen-szetlapitotta-a-melleit.htmlDivattanácsot akart adni egyik legújabb fotójával Tyra Banks, ám bizonyára követői nem erre figyelnek, ha meglátják a képet. Intim--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.