Robert Pattinson több filmjében is önkielégítést végzett kamerák előtt

Forrás: Frazer Harrison / Getty Images North America / AFP -
Robert Pattinson maszturbálás önkielégítés felnőtt
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Robert Pattinson az utóbbi időben sok olyan jelenetet kapott, amikor önamgához kellett nyúlnia. 

Robert Pattinsont az Alkonyat című filmben és annak folytatásaiban ismerhették meg az emberek, de most egy merőben új szerepre készül: ő lesz Batman. Ennek a lehetőségnek különösen örül, mert végre nem kell nagyon intim jeleneteket forgatnia. utóbbi filmjeiben ugyanis szinte mindegyikben magához kellett nyúlnia a kamerák előtt.

Robert Pattinson több filmjében is maszturbált Forrás: Frazer Harrison / Getty Images North America / AFP

„Folyamatosan maszturbáltam. Ezt csináltam a Csillagok határánban, a Damselben, és a The Devil All the Time-ban. Csak akkor tűnt fel nekem is, amikor már negyedszerre is ilyen jelenetet kaptam" - árulta el a Variety interjújában.

Gáspár Evelin élő adásban szól be Demcsák Zsuzsának: állítólagos indiai pasijáról kérdeztékhttp://www.life.hu/sztarok/20190905-gaspar-evelin-elo-adasban-szol-be-demcsak-zsuzsanakallitolagos-indiai-pasijarol-kerdeztek.htmlGáspár Evelin a Mokka vendégeként mesélt ázsiai kalandjairól, és választ adott új indiai szerelmvel kapcsolatos kérdésekre is.TV + SztárokOrigoZimány Linda a Fem3 Café műsorvezetője letthttp://www.life.hu/sztarok/20190905-zimany-linda-a-fem3-cafe-musorvezetoje-lett.htmlZimány Linda az ügyvédkedés mellett műsorvezetőnek állt. TV + SztárokOrigoA belvárosban akarták megkéselni Vajna Timithttp://www.life.hu/sztarok/20190905-a-belvarosban-akartak-megkeselni-vajna-timit.htmlVajna Tímeát a belvárosban támadta meg egy nő: egy álhír miatt akarta megkéselni. TV + SztárokOrigoÖrdög Nóra és Nánási Pál 9 éve házasodtak össze: így ünnepeltekhttp://www.life.hu/sztarok/20190905-ordog-nora-es-nanasi-pal-9-eve-hazasodtak-ossze-igy-unnepeltek.htmlÖrdög Nóri és Nánási Pál házassága példaértékű. Négytagú családjuk életébe időről időre betekintést engednek vlogjukon keresztül. Ezúttal azt láthattuk, hogyan ünnepelték szerelmüket, házassági évfordulójukat. TV + SztárokOrigoMegszólalt Jolly barátnője:" Nem szakítottunk!"http://www.life.hu/sztarok/20190905-megszolalt-jolly-baratnoje-nem-szakitottunk.htmlNéhány hónapnyi különélés után a közelmúltban ismét egymásra talált Jolly és Suzy. Bár az énekes a külön töltött időszakban egy másik nővel volt, állítása szerint lezárta a kapcsolatot. A volt barátnő máshogy gondolja, szerinte ők még nem szakítottak egymással. Vajon mit szól ehhez Suzy?TV + SztárokOrigoÁzsia Expressz 2: Gáspár Evelin rosszindulatúnak tartja Janicsák Vecáthttp://www.life.hu/sztarok/20190905-azsia-expressz-2gaspar-evelin-rosszindulatunak-tartja-janicsak-vecat.htmlDemcsák Zsuzsa után Janicsák Veca vívja ki egyre több versenytársa ellenszenvét az Ázsia Expressz második évadában. Ezúttal Gáspár Evelint bántotta meg. TV + SztárokOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.