Évek óta botrányok és hullámvölgyek nélkül, boldogan él Majoros Hajni és Majka. Kiderült, mi a titkuk. 

Majoros hajni és Majka kapcsolata hosszú évek óta tart, ráadásul botrányoktól mentesen. Hajni elárulta, szerinte miért ilyen kiegyensúlyozott a családi életük.

Hajni szerint Petivel nagyon egymásra találtakForrás:Instagram/Majoros Hajni

"Nem vagyok egy féltékeny típus. Nem tudom, ez miből fakad, talán önbizalom, vagy hogy a büszke nőket képviselem, és egyszerűen képtelen lennék lealacsonyodni és féltékenykedni, jeleneteket rendezni. De azt gondolom, ez azért van így, mert jól ismerem a világot, amiben Peti mozog, hiszen én is onnan jövök, és ezáltal sokkal könnyebb őt megértenem. Tisztában vagyok vele, hogy ezer és ezer impulzusnak van kitéve, de abszolút bizalmat szavaztam neki, és ez kölcsönös. Enélkül nem menne" - árulta el a Borsnak Hajni, aki azt is elmondta, tudatosan szakítanak időt egymásra. 

"Fontos, hogy megmaradjon a női és a férfiszerep is, így például nálunk nem divat, hogy a gyerekek a hálószobánkban alszanak. Az a miénk, mert a kapcsolatunk egyik legfontosabb alappillére az intimitás, ami szerencsére mai napig működik is. Valahogy mi kémiailag nagyon passzolunk Petivel, és a köztünk lévő szenvedély tíz év után sem múlik. És azt kell mondjam, ha nem is úgy, mint az elején, de ma is szerelmesek vagyunk" - mondta.