A nők szerint ezeket a hibákat követik el leggyakrabban a férfiak az ágyban

Forrás: Shutterstock -
hibák nők szex előjáték férfiak
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Van pár dolog, ami igencsak képes lelombozni a vágyat. Ez nem feltétlenül a rossz technikát jelenti vagy a balül elsűlt kísérletezéseket, gyakran már az alapokkal is gondban vannak a férfiak. A Redditen megnyíló nők beszámolóiból válogattunk.

Többen is említették, hogy a csikló izgatása bajos dolog partnereiknek. Gyakran a bugyin át nem is igazán találják, csak a „felét", vagy épp túl erőteljesen kezdik el dörzsölni, ami, ha nincs elég nedvesség, igen kellemetlen, sőt akár égető érzést is kiválthat.

Sok nő tapasztalta már meg a pornónézés hátrányát. A fiatalabb generáció gyakorlatilag a felnőttfilmeken nőtt fel, és a benne látottakat próbálja megvalósítani a gyakorlatban is. Bár egészen jó trükköket is el lehet sajátítani a minőségi és érzéki pornófilmekből, a baj az, hogy általánosságban nulla előjátékkal és a női nem megalázásával vannak tele az ilyen jellegű edukatívnak egyáltalán nem nevezhető filmek.

A libidó hamar lecsökken, ha azt érzi a nő, hogy a férfi nem figyel rá Forrás: Shutterstock

A vad szex lehet nagyon jó, de ahhoz meg kell alapozni mind az együttlétet, mind a kapcsolati bizalmat.

Mások a figyelmetlenségre panaszkodtak. Hiába jelezték, hogy az adott póz és ritmus nekik tökéletes, partnerük mintha meg se hallotta volna. A libidó hamar lecsökken, ha azt érzi a nő, hogy a férfi nem figyel rá.

A jó szex kulcsa a saját igényeink kommunikálása és a partner igényeinek kielégítése lenne.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.