Nehéz helyzetbe kerültek a szexfilmesek a koronavírus miatt: sokan Kovitól kértek segítséget

Forrás: Shutterstock -
pornó pornófilm Kovi koronavírus szexfilm
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A szexfilmipar már évek óta válságban van, hiszen az interneten fellelhető ingyenes filmek miatt a műfaj rajongói nem szívesen fizetnek a felnőtt videókért, a koronavírus-járvány azonban még inkább padlóra küldte a pornószakmát.

A járvány időszakában a pornósok különféle módokon próbálnak túlélni: sokan webkamerán keresztül mutatnak be produkciókat a fizető nézőknek. Ebből hosszútávon nem lehet megélni, így érthető, hogy a pornósok nagyon szeretnének már újra forgatni.

A szexfilmrendező Kovi már öt éve kiszállt a szakmából, közel 100 kilótól szabadult meg és mióta felhagyott a szexfilmekkel, életmód tanácsadásból él. Neve mégis összeforrt a szakmával, így érthető, hogy most is sokan tőle kértek tanácsot.

"Telefonon hívnak, tudom-e, mikor kezdődhetnek újra a forgatások. Szerintem amíg tart a járvány, nem szabad dolgozni.

Kerestek külföldi producerek személyesen is, hogy csináljunk pandémiás szexfilmet, maszkban, védőruhában, gumikesztyűben. De nem gondolom, hogy ízléses dolog lenne viccet csinálni ebből a helyzetből, meg én amúgy is befejeztem ezt a szakmát. Nagyon szép emlékeket őrzök a pornóiparban töltött két évtizedről, büszke is vagyok rá, de már nem szeretném folytatni"– mondta a Blikknek az exfilmes.

Kovi a fotó elkészülte óta 97 kilótól szabadult meg. Forrás: Origo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.