Mia Khalifát megviselte a három hónap pornózás, petícióval tüntetné el a videókat

Forrás: Instagram -
pornószínésznő pornó petíció MIa Khalifa
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Mia Khalifa csupán három hónapot töltött pornószínésznőként, ám már nagyon bánja. Rövid pályafutása ellenére videói igen népszerűek lettek, de a fiatal lány petíciót indított, hogy vegyék le az internetről.

A 27 éves libanoni-amerikai nő minden fiatal lányt óva int a pornószakmától. Ő csupán három hónapig csinálta, de már nagyon bánja. Lelkileg annyira megviselte ez az időszak, hogy most pszichológushoz jár. Azóta ugyanis sok zaklatás éri, az előítéletekkel is meg kell küzdenie, és ha ez még nem lenne elég, az Iszlám Terrorszervezet is halálosan megfenyegette, mivel az egyik videóban hidzsábot visel.
A lány éppen ezért szeretné, ha a videói örökre eltűnnének az internetről, csakhogy ez nem így működik.

Mia Khalifa már nagyon bánja, hogy belevágott a pornózásba. Forrás: Instagram

A videónak nem ő tulajdonosa, és hiába szeretné megvásárolni a jogokat, ez lehetetlen, bírósághoz pedig nem érdemes fordulnia.
Ezért úgy döntött, hogy petíciót indít. Arra hivatkozva hogy a pornóforgalmazó oldalak rengeteget kaszálnak a videókkal, míg a színészek ennek a töredékét kapják. Ő mindössze 3,7 millió forintot keresett a három hónap alatt 11 videóval, a PornHub és a BangBros pornóforgalmazó viszont milliárdokat kap a mai napig utána – írta a The Sun.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.