A napi orgazmus segít csak a nő brutális fájdalmán: még az ópiátok sem használtak

Forrás: Instagram/albertpocej -
fájdalom orgazmus
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A gyógyszerektől kedzve a jógáig mindent kipróbált Hannah Shewan Stevans, de krónikus fájdalmán semmi nem segített, mire végre rájött a megoldásra.

Súlyos és krónikus fájdalmakkal élt éveken át Hannah Shewan Stevans, semmi nem segített rajta. 14 évesen érezte először, szinte a semmiből, hogy fájdalom kúszik fel a gerincén, ami semmitől nem csillapodik. Kezdetben csak enyhe irritációt érzett, de az idő múlásával elvislehetetlenné vált. Miután a gyógyszerektől kedzve a jógáig mindent kipróbált, szinte véletlenül jött rá a megoldásra. Egy barátjával eltöltött kielégítő éjszaka után észrevette, hogy az orgazmus csillapította a fájdalmát.

Képünk illusztráció Forrás: Instagram/albertpocej

Az évek során számos diagnózist és kezelést kapott, még ópiátokkal is próbálkozott. Kiderült, hogy a fibromyalgia nevű kórban szenved, amit nem tudnak meggyógyítani, de végül a kielégülés enyhülést nyújtott neki. Ugyan azóta már nincs együtt a párjával, az önkielégítés is segít - írja a The Sun.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.