A testükből élnek a munka nélkül maradt légiutas-kísérők?

Forrás: Getty Images/iStockphoto/DMITRI MARUTA/Dmitri Maruta -
stewardess szexi fotó légitársaság légiutas-kísérő
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Több jel is arra utal, hogy a munka nélkül maradt stewardessek közül néhányan szexi fotóik vagy éppen használt harisnyáik árulásával igyekeznek pótolni a koronavírus miatt kiesett jövedelmüket.

Nem újfajta jelenség, hogy például az OnlyFans nevű oldalon a nők privát, szexi fotókat kínálnak a felhasználóknak pénzért cserébe. Gyakori, hogy sokszor csak a lábukat fotózzák le, a lábfetisiszták pedig busás összegért vásárolják meg a számukra izgató képeket, vagy akár a használt harisnyájukat.
Úgy tűnik, újabban néhány légiutas-kísérő is ezt a megoldást választja, ugyanis nem kevés jövedelemtől estek el a Covid-járvány miatt.

Többüknek van OnlyFans-fiókja, de az egyikük az Instagramon is jelét adja annak, hogy lábfetisisztáknak szeretne kedveskedni. Gyakran látható ugyanis a stewardess cipője, lábfeje, harisnyája a fotókon.

A fotó illusztráció. Forrás: Getty Images/iStockphoto/DMITRI MARUTA/Dmitri Maruta

Az internetezők több hasonló Twitter-, Instagram- vagy OnlyFans-oldalt is találtak, amelyek légiutas-kísérőkhöz tartoznak. Egy bennfentes szerint ráadásul ez nem is meglepő, hogy így egészítik ki a lecsökkent fizetésüket.
A British Airways és az EasyJet azonban jelezte, mindenképpen kivizsgálják az ügyet, mert a dolgozóik nem folytathatnak ilyenfajta tevékenységet – írta Daily Mail.

Kattints IDE a fotókért!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.