Tornászból pornós lett, majd börtönbe került: ma ebből él az egykori sportoló

Forrás: Shutterstock -
szexi fotó pornó tornász
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Ígéretes tehetségnek tűnt tornászként a holland Verona van de Leur, ám ő úgy döntött felhagy a sporttal, és pornózni kezdett. Később még börtönben is ült zsarolásért, most szexi fotóival keresi a kenyerét.

Verona van de Leur még a 2002-es debreceni tornász vb-n is részt vett, és ezüstérmet szerzett, majd emellé még bezsebelt három ezüstöt. Ám úgy döntött, abbahagyja a versenysportot.

„Elegem lett a szigorú zárdaéletből. Mindent feláldoztam a sportért, még egy szelet csokit vagy fagyit sem ehettem"

A szülei azonban kitagadták a lányt, így gyakorlatilag az utcára került, ezért döntött úgy, hogy pornózni kezd.

„Más idegen férfiakkal sosem feküdtem le, csakis azokkal, akik szintén a pornóból éltek. Orgazmusom nem volt a forgatásokon, a nyögéseket és sikolyokat is csak megjátszottam" – mesélte Verona, aki tudja, hogy sokan megvetik a múltja miatt. Viszont akadnak bőven rajongói, akik szeretnék, ha visszatérne.

Ám ő ma már abból él, hogy az OnlyFans nevű oldalon árulja szexi fotóit és olykor sztriptízt is vállal – írta a The Sun. A nő egyébként még börtönben is ült, mivel megzsarolt egy hűtlen házaspárt. Ezért 72 napra lecsukták.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.