Kiderült, milyen volt az ágyban Elvis Presley: ez volt a legnagyobb erőssége

Forrás: Collection Christophel via AFP/© LECOEUVRE PHOTOTHEQUE/Lecoeuvre Phototheque -
Elvis Presley előjáték magazin Priscilla Presley
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Elvis Presley és színésznő kedvese, Priscilla Presley kifejezetten bevállalósak voltak az ágyban.

Elvis és Priscilla 1967-től 1973-ig voltak házasok, viszont kapcsolatuk már jóval korábban elkezdődött, 1958-ban, amikor Priscilla még csak 14 éves volt. A színésznő egészen a házasságig megtartotta szüzességét.

Elvis Presley et Priscilla Mariage en mai 1967 Hotel Aladdin a Las Vegas. Collection Christophel © LECOEUVRE PHOTOTHEQUE Forrás: Collection Christophel via AFP/© LECOEUVRE PHOTOTHEQUE/Lecoeuvre Phototheque

Természetesen ez nem jelenti azt, hogy a házasság előtti jónéhány évben ne fedezték volna fel egymást testét:

- idézte Priscilla egy korábbi megszólalását a Daily Star.

A sztárt egyébként nem csak hangja és fellépése miatt tarották legendásnak, többször is hivatkoztak rá az előjáték királya címen. Egy közeli ismerős szerint hatalmas volt a férfi szexuális étvágya. Állítólag Priscillával nagyon aktív szexuális életet éltek. Gyakran játszottak szerepjátékot, de előfordult, hogy bevontak egy harmadik felet is, ha úgy tartotta kedvük.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.