Az egész egy nagy átverés: leleplezte a modell, hogyan készülnek az Instagram legszexibb fotói

manipulált fotók modell fehérneműs képek leleplezés
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Rengeteget olvashatunk arról, hogyan torzítják el a valóságot az internetre feltöltött képek. Számítógépes manipulációk, vagy csak egyszerű fény-árnyék játék, és máris pillanatok alatt vékonyabbak leszünk. De csak a fotókon!

A modell és újságíró, Natasha Sandhu nemrég megdöbbentő fotót tett közzé saját Instagram oldalán. A hölgy két különböző szögből is lefotózta magát, a különbség azonban megdöbbentette a követőit. Mindkét képen Natasha látható, ám az egyiket tudatosan manipulálta és rá sem ismerni.

Sandhunak sosem volt problémája a testével, most azonban rajta is megjelent a narancsbőr. Elrejthette volna ezt a szépséghibát, de ő úgy döntött, megmutatja, milyen is valójában a teste. Lefotózta magát, miközben kissé hátradől az ágyban, a fény pedig árnyékot vet a combján. Ezután elkészített egy olyan képet, amin ügyel a fény-árnyék játékra, egyenes háttal ül és behúzza a hasát.

A különbség döbbenetes!

Mindkét fotó nagy sikert aratott a közösségi oldalán, a rajongók pedig egyöntetűen azt hangoztatják, hogy még narancsbőrrel sincs miért szégyenkeznie Natashának. A hölgy azon felül, hogy megpróbál megbarátkozni a korral járó szépséghibával, tudatosabban fogja megválogatni mit eszik, azonban határozottan kijelentette, hogy csak ezért nem fogja magát éheztetni – idézte Natashát a DailyStar.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.