Házas nőtől kapott szexvideót a magyar zenész: így állt bosszút a feleség

Instagram, Emilio -
szexvideó Tina Emilio
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A Talk 44 című műsorban Emilio és Tina egy régi történetet elevenítettek fel. 

„Emilnek több okból is nagy szerencséje van velem. Az első az, hogy én ebben nőttem fel, vagyis tudtam, mivel jár, ha ismert ember van a családban. Végig láttam, mit jelent a rajongás. Amikor összekerültem Emillel, tudtam, kit választok. Tudtam azt is, hogy a rajongói többsége nő, éppen ezért soha nem voltam féltékeny. Köztünk tizenkét év alatt soha nem volt ebből probléma. Mi ennyi ideje a nap huszonnégy órájában együtt vagyunk" – idézi Tinát a Blikk. Az asszony azt is elmondta, hogy egyszer szexvideó landolt a postafiókjukban.

Instagram, Emilio

„Mivel közös az e-mail-címünk, volt olyan, hogy én nyitottam ki egy üzenetet, de nem nekem címezték, és valami olyasmi volt benne, ami mindenképpen 18 karikás tartalom. Meztelen videók, fürdés közben. Mindjárt szóltam is Emilnek, hogy nézze már meg. Nem nagyon tudtuk, mit kezdjünk vele, mert se benne, se bennem nem indított el semmit. Végül tovább küldtem a nő férjének" –mesélte Tina.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.