Mellkisebbítő műtétje után mutatta meg kebleit a magyar származású énekesnő

plasztikai műtét mellkisebbítés plasztikai beavatkozás Atomic Kitten mellkisebbítő műtét Kerry Katona
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Kerry Katona, a magyar felmenőkkel rendelkező brit énekesnő tavaly beszélt részletesen élete egyik legnehezebb időszakáról. Az Atomic Kitten nevű lánybanda egykori tagját saját ismerősei verték át és taszították csődbe másfél évtizeddel ezelőtt. Azóta sikerült magát rendbe szednie, és nem csak anyagilag.

Kerry ugyanis megbánta a korábbi plasztikai beavatkozásait, és kínzó hátfájdalmak gyötörték, ugyanis a mellimplantátuma testéhez és alakjához képest jóval nagyobb volt. Először tavaly feküdt kés alá, hogy csökkentsék keblei méretét, idén pedig sor került már két újabb mellkisebbítő műtétre is. A plasztikai beavatkozást követő állapotról saját maga osztott meg egy fotót.

Katonát nemcsak a hátfájás zavarta, hanem az is, hogy nem érezte jól magát a bőrében. A mellkisebbítő műtéteknek köszönhetően dupla D-sről C-re változott a mellmérete.

Kerry Katona fotóját ide kattintva tudjátok megnézni.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.