Nézegess sztárokat bikiniben! - Három magyar híresség is megmutatta az idomait

fotók Keleti Andrea Kandász Andrea Onyutha Judit bomba forma idomok bikini
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Ahogy az ismert dal refrénjében is elhangzik: "Nem csak a húszéveseké a világ"! Minden korban lehetünk csinosak és érezhetjük jól magunkat a testünkben. Ezt vallja Keleti Andrea, Onyutha Judit és Kandász Andrea is. A hölgyek bomba formában vannak, így bátran dobták le a textilt, és fürdőruhában álltak kamera elé.

Keleti Andrea kétségtelenül felkészült a bikiniszezonra, fürdőruhában is bámulatos az alakja. Igaz, nem volt mindig ilyen elégedett, pár éve még jó néhány kilóval többet mutatott a mérleg.

Keleti Andrea Forrás: Andras Lung Photography

"Szerencsém volt, mert elsőként próbálhattam ki egy Magyarországon fejlesztett gyógynövényreceptúrát, amivel 3 hónap alatt kerültem abba a formába, amivel újra jó ideje elégedett vagyok azzal, amit a tükörben látok. 10 kiló és két ruhaméret elhagyásával ma minden sokkal könnyebb. Az életem nagy része a táncteremben zajlik, ahol a tükör bizony minden nap szembesít a valósággal, így most egész más érzés kiállni egy csoport elé."

"Szerencsére sokszor állok színpadon is, ma már nem táncosként, hanem műsorvezetőként, és a gyönyörű estélyi ruhákat, amikben meg kell jelenni, egész másként viselem most, a fogyás után úgy, hogy a közönség ismét olyannak lát, amilyen annak idején a Szombat esti lázban megismert. A férjem is büszke volt rám, végig támogatott a fogyásban, majd a fotózás kapcsán is, hogy vállaljam önmagam" – mondta nevetve a táncművész.

Onyutha Judit Forrás: Andras Lung Photography

Onyutha Judit számára a fürdőruhás fotózás többszörösen is nagy kihívás volt. Az egykori időjós jó ideje visszavonult a nyilvánosság elől, ráadásul a makacsul kapaszkodó kilók sem kerülték el. Nagy fogyása számára is meghozta az önbizalmat.

"Nagy szó, hogy le mertem vetkőzni egy wellnessben, mert eddig mindig takargattam magam strandkendőkkel és mindenféle leplekkel. A tudományos formula hatására felére csökkent az étvágyam és a lerakódások kipucolásában is sokat segített a napi 2 kapszula. Régebben nem szerettem strandra járni, ha a gyerekek miatt muszáj volt mennem, akkor is nagyon rosszul éreztem magam, de az utóbbi időben ez is megváltozott" – vallotta be Onyutha Judit.

Kandász Andrea Forrás: Andras Lung Photography

Kandász Andrea mindig is fontosnak tartotta, hogy saját történetével, példájával erőt adjon a nőknek, hogy megmutassa, mindenki képes a változásra. Így vállalja önmagát, előfordult már, hogy bikiniben síelt, legutóbb pedig egy wellnessben kapták lencsevégre.

– árulta el Kandi aki átalakulásával nemcsak a változó korba lépő nőknek, de a szülés és a szoptatás után tükörképükkel elégedetlen anyukáknak is igyekszik segíteni.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.