Onyutha Judit elárulta, hogyan szabadult meg tizenöt kilótól

fogyás Több mint testőr Onyutha Judit fügekaktusz
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Az ember életében vannak olyan időszakok, amikor lelki okok miatt hízik el. Onyutha Judittal is ez történt, de ma már egy gyógynövény- komplexnek köszönhetően sikerült megszabadulni a feleslegtől.

Judit a lelki problémái miatt az elmúlt évek alatt 15 kilót szedett fel magára, azóta viszont újra csúcsformában van. El is árulta, hogy fügekaktusz kivonattal sikerült megszabadulnia a felesleges kilóktól, és sikerült lelkileg is megújulnia.

Egy fotózás alkalmával mesélt a Több mint testőr! stábjának a fogyásáról.

Ételallergiával, intoleranciával küzdesz? Így étkezz változatosan, mégis egészségesen - Videóhttp://www.life.hu/eletmod/20211229--mindenmentes-uj-fogalom-a-gasztronomiaban.htmlEz a szén-dioxid jótékony hatása a szervezetünkre - Videóhttp://www.life.hu/eletmod/20211228-ez-a-szendioxid-jotakony-hatasa-a-szervezetunkre-video.html

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.