Sikeres testépítőből hajléktalan lett, majd vetkőzésből gazdagodott meg ez a férfi

hajléktalan testépítő sztriptíz
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A 39 éves Danny Clifford valaha Nagy-Britannia egyik legismertebb testépítője volt, ám egy szerencsétlen véletlen folytán élete mélyrepülésbe került.

Történt ugyanis, hogy a férfi és baráti társasága egy este összebalhézott egy másik bandával, akikről nem sejtették, hogy a környék legelvetemültebb bűnszövetkezeteként tartják őket számon. Danny végül kénytelen volt a világ másik végére, Ausztráliába menekülni, s még tűzoltói állását is feladta, hogy lerázza a rá vadászó gengsztereket – írja a Daily Star.

Dolgai sajnos a szigetországban sem alakultak túl jól: kirabolták, így földönfutóvá vált. Ekkor döntött a sztriptíztáncosi hivatás mellett, mely, bár egyszerűnek tűnhet, Danny elmondása alapján árnyoldalai is jócskán akadnak.

Danny ma már úgy véli, bár rengeteg pénzt keresett a vetkőzéssel, a munka lelkileg nem tett jót neki. Ugyanakkor harcol a sztriptízzel szemben kialakult stigmák ellen: tapasztalatai alapján mindenkinek nyomós oka van arra, ha ezt a hivatást választja.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.