Férfiak tömegei keresik Molnár Anikó OnlyFans-oldalát - egyelőre sikertelenül

Playboy -
fotó erotikus online Molnár Anikó onlyfans
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Molnár Anikót a ValóVilágban ismerte meg az ország, majd szerepelt A Nagy Ő egyik korábbi évadában is, ahol a szerelmet kereste. Az egykori realitysztár az utóbbi időben már csak ritkán látható a képernyőn, és főként az Instagramon és a Facebookon aktív, ám új terepre merészkedne.

Olykor Molnár Anikó is megoszt egy-egy lenge öltözékben készült képet magáról a közösségi oldalain. Ezek a felvételek mindig nagy sikert aratnak, ezért is döntött úgy Anikó, hogy regisztrál az OnlyFansre, ahol a fotóiért fizetnie kell annak, aki látni szeretné – írtuk korábbi cikkünkben február elején, de az említett oldal még mindig nem érhető el.

Anikó fotóira és videóira nagy lenne a kereslet, mi sem bizonyítja ezt jobban, minthogy már a hír bejelentése után özönlöttek az üzenetek az egykori realitysztár virtuális postaládájába. Az ígért OnlyFans-oldal azonban valamiért még nem indult el, és a Bors arról ír, hogy a szerkesztőségükbe is záporoznak a kérdések, hogy hol lehet elérni Anikó profilját?

Molnár Anikó Forrás: Playboy

A lap felidézi Molnár Anikó egyik korábbi nyilatkozatát, melyben arról beszél, hogy picit elakadt a folyamat.

A Bors újra megkereste Anikót, hogy tőle tudják meg, él-e már az oldal, és ha nem, mikorra várható az indulás, de a korábbi Nagy Ő még nem reagált a portál érdeklődésére.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.