Még nem indult el, de már most imádják a fiatal fiúk Molnár Anikó OnlyFans-oldalát

szexi Only Fans pénz Molnár Anikó képek
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Molnár Anikótól nem áll távol, hogy szexi, lenge öltözékben készült képeket osszon meg a rajongóival. Úgy döntött, hogy ő is profitálna belőle. Bár még nem indította el OnlyFans-oldalát, a húszéves fiúk már most megőrülnek érte.

Olykor Molnár Anikó is megoszt egy-egy lenge öltözékben készült képet magáról a közösségi oldalain. Ezek a felvételek mindig nagy sikert aratnak, ezért is döntött úgy Anikó, hogy regisztrál az OnlyFansre, ahol a fotóiért fizetnie kell annak, aki látni szeretné.

"Az egyetlen ember, akinek érdekel ez ügyben a véleménye, az az édesanyám, aki már évtizedekkel ezelőtt is azt mondta: „Mindenki azt csinál az életével, amit akar, senkinek sem kell megfelelni." Ma már tudom, mennyire igaza van"

– magyarázta a Ripostnak Anikó.

"A közszereplésben nekem nem sok örömöm volt, pánikbeteg lettem a sok negatív kommenttől, immár 13 éve gyógyszert kell szednem emiatt. Mára viszont megtanultam, hogy nem engedem meg magamnak azt a luxust, hogy mások beleszólhassanak az életembe. Nem érdekel az olyan kritika, hogy „inkább menjek el dolgozni". 11 éve van civil munkám..." - tette hozzá az egykori Nagy Ő, aki azt is elárulta, hogy melyik korosztály várja a legjobban, hogy elindítsa az oldalát.

"Ha hiszik, ha nem, leginkább a húszéves korosztály kíváncsi rám. Özönlenek az üzenetek tőlük, már most."

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.