VV4: Éva kitolt társaival, mégis neki durrant el az agya!

vita Való Világ 4 lustaság veszekedés
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Évának ismét üvöltözős napja volt, most Béciékkel rúgta össze a port. A testvérpár szerint Éva lusta, és nem csinál mást, csak iszik és cigizik.

Forrás: RTLKLUB
Forrás: RTLKLUB


Ráczék vs. Éva


Hiába készült buzgón a zöld sál, mégsem sikerült a rekordkísérlet, így a lakók nem kapták meg a zsetonokat a zenegéphez, pedig nagyon várták. Voltak, akik lelkiismeretesen, voltak, akik kevésbé odaadóan tették a dolgukat, így sokszor megakadt a munka. Leginkább Alekosz és Éva lazsáltak, volt, hogy őrizetlenül hagyták a zöld gombolyagokat. Természetesen ez egy csapatjáték, a lusták nem úszhatták meg büntetlenül. Rácz Béla, az igazság nagykövete nekiesett Éváéknak, és Gigi is beszállt a "csatába". Megint előkerült a téma, hogy ők csupán isznak és cigiznek, minden feladat alól kihúzzák magukat. Éva nem hagyta szó nélkül a pocskondiázást, és azzal vágott vissza, hogy senki sem kérte, hogy a Rácz tesók 0-24-ig takarítsanak, és a konyhában sertepertéljenek. Mindenki meg tudja csinálni a saját dolgát, miért takarítanak folyton, mint egy hivatásos brigád? A törtető lánynak ismét eldurrant az agya: "Nem engedem, hogy a Rácz tesók, ez a kis gonosz klán betakarítsák magukat a döntőbe! Isten bizony kiejtem az egyiket legközelebb!" - mondta Szandinak. Aztán a teraszon újabb szóváltásba keveredett Bécivel, mivel a srác megkérdőjelezte Éva erejét és népszerűségét. Eléggé elfajult a helyzet. Béci aztán Ildi mellett kampányolt a többieknél, hogy mindenképp őt várja vissza, sőt, nagyon sok esélye van a frissen érkezett játékosnak. Olivér és Alekosz is elkezdte az esélylatolgatást, és ők is arra jutottak, hogy Ildi tér majd vissza. Ez a lassan 2 hónapja tartó bezártság ennyire nagy hatással van a józan ítélőképességükre? Nem vagyunk vészmadarak, de majdnem biztos, hogy Ildi távozik majd. Annyira érdekes és szórakoztató szegény lány, mint az adásszünet.

Miért nem viselik el a testvérek Évát?

Nyilván a rendetlensége, dacos viselkedése is kiveri a biztosítékot, de Gigiéknek van egy sokkal nyomósabb okuk arra, hogy ne szívleljék a törtető lányt. Ahogy a kiválasztáskor elhangzott, karácsony este Éva mondott valami felettébb sértőt és bántót a testvérekre. Információink szerint diszkriminatív kifejezésekkel illette Béciéket származásuk miatt, amire nagyon kiakadtak.

Gigi kiborult

A mindig kiegyensúlyozott, mosolygós Giginél eltört a mécses: elege van a gonoszkodásokból, nem tud együtt élni Évával. Még sosem láttuk ilyennek az aktív, vidám leányzót. Az összefoglalóban még nem mutatták, és lehet, szándékosan vágták meg így, de Jerzy nem is vigasztalta meg majdnem-kedvesét, aki egy takaróba burkolózva pityergett a mosókonyhában. Gigi Évával való folyamatos ellentéte még érdekes hatással lehet a későbbiekben a Jerzyvel való kapcsolatára, ugyanis Jerzy inkább a "rossz oldallal" szimpatizál. Vajon lesz ebből hisztéria?

Ildi, a szeretetkoldus

Alekosz ezt a kissé erős kifejezést használta a lányra, aki mindenkivel jóban akart lenni, de végül senki sem engedte közel magához. Ez kiderült a stand-up játékban is, ahol jól mulattak egymáson, csak Ildi furcsa előadását nem tudták hova tenni. Ültek és pókerarccal figyelték, ahogy a lány befejezi a viccesnek szánt performanszot. Nem tudjuk hova tenni ezt a lányt, ahogy a lakók sem. A többi néző hogy vélekedik? A párbajon kiderül!


Barátkozz a Life.hu-val az iWiWen és a Facebookon is!




Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.