Berki Krisztián (exsportvezető) átverés Jóban Rosszban Szabó Zsófi szerelem botrányos szakítás tetoválás
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Érdekes fordulat! Több mint egy hete ért véget Szabó Zsófi és Berki Krisztián szerelme, az egykori Fradi-vezér máris Amerikába utazott volt kedvese után.

Tipp! Képek a 80-as évek szexi bombázójáról, régi és friss fotók. Kattints a galériáért!



Az ügy pikantériája, hogy Berki exe, Sónyák Szilvia - a Blikk értesülései szerint - már március elején elkotyogta, hogy a tengerentúlon randiznak majd. Berki akkor még hivatalosan a Jóban Rosszban színésznőjével alkotott egy párt. Úgy tűnik, programozott volt a szakításuk, és a botrányos életű vállalkozónak egy újabb színésznőt sikerült átvernie.

Fotó: Szabó Balázs/Life.hu
Fotó: Szabó Balázs/Life.hu



Sónyák Szilvi két év se veled, se nélküled kapcsolat után szakított Berkivel, de utána is jóban maradt a férfival, aki időközben Szabó Zsófi újdonsült párjaként pózolt büszkén az újságokban. Mindketten hangoztatták, hogy megtalálták életük párját, és egymás keresztnevét is az ujjukra tetováltatták. Eközben a háttérben már különös események zajlottak.

Szilvi március elején utazott Amerikába, ahol az Ohio állambeli Columbusban az Arnold Classic 2012 testépítő-versenyen indult. A magyar bikinimodell lányok közül ő lett a legsikeresebb. Nem csoda, hiszen nagyon készült: hónapok óta naponta több órán át tökéletesítette testét egy budai edzőteremben, ahol a többi sportolóval magánéleti témákról is beszélgetett.

"Szilvi lelkesen készült az amerikai útra, az pedig különösen legyezgette a hiúságát, hogy volt párjával, Krisztiánnal is fog kint találkozni. Először nem értettük, hogy lehet ez, hisz Berki akkor Zsófival járt, de Szilvi megnyugtatott mindenkit, ügyes fiú Krisztián, megoldja ezt is" - mesélte egy lány a Blikknek, aki szintén abba az edzőterembe jár, ahova Szilvi.

Berki a múlt csütörtökön a TV2 vasárnapi Frizbi című műsorában vallotta be, hogy gondok vannak párkapcsolatával. "Szerelmünk egy életre szól, a kapcsolatunk viszont jelen pillanatban szünetel" - mondta, hozzátéve: a tetoválásuk is örök, azaz marad a kezén. Igaz, emiatt nem kell fájjon a feje, hiszen édesanyja keresztneve is Zsófi, így mindig hivatkozhat rá, ha valamelyik kedvese szóvá teszi ezt majd.

Mint kiderült, a tévés bejelentés után, amely Zsófit is váratlanul érte, Berki nem sokkal repülőre pattant és meg sem állt Amerikáig, ahol volt párja várta már.

Tipp! Könnyekkel végződött a Megasztár 6 első döntője. Kattints a galériáért!



Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.