Mindenáron vissza akarja kapni férjét a megcsalt színésznő

Ashton Kutcher válás Demi Moore
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Demi Moore képtelen megnyugodni: a díva mindenáron vissza akarja szerezni Ashton Kutchert.

Tipp! Nagyot hibázott, most az egész világ őt gúnyolja. Kattints a galériáért!



Bennfentesek szerint Demi Moore még mindig teljesen odáig van exférjéért, és nem érdekli az sem, hogy Ashtonnak azóta új barátnője van. Pár hete még úgy tűnt, Demi jól van: a hónap elején frissen és üdén hagyta el azt a klinikát, ahol kipihente a válással járó idegeskedést. A sztár ugyanis teljesen belebetegedett abba, hogy nála jóval fiatalabb kedvese elhagyta őt - Demi nagyon kikészült, csontsoványra fogyott, sőt, kisebb idegösszeomlást is kapott. A rehabilitáción azonban úgy tűnik, a hozzáértők sem voltak elég ügyesek, Demi ugyanis nem tágít attól, hogy újra együtt legyen Kutcherrel.

AFP
AFP

Képek Demiről és más kórosan sovány celebről. Kattints a képre!

A negyvenkilenc éves színésznő barátai is nagyon aggódnak, mert Deminek már amolyan rögeszméjévé vált Ashton. "Demi még egyáltalán nincs túl a váláson. A hangulata csak attól függ, hogy Ashton miket válaszol az SMS-eire és a telefonhívásaira. Ha pár órán belül Ashton nem reagál Demi üzenetére, ő teljesen kikészül. Még magának sem vallotta be, de még mindig odáig van érte, és vissza akarja kapni Ashtont" - vallotta a színésznő egy ismerőse, aki szerint az sem volt jó ötlet, hogy a rehabilitációra a színész is ellátogatott. "Demi a saját maga ellensége. Remekül érezte magát a klinikán, amíg Ashton meg nem látogatta."

Úgy tűnik, a színésznőt az is hidegen hagyja, hogy exférjének már új barátnője van: Ashton és Lorene Scafaria március 3-án Los Angelesben mutatkoztak először együtt. "Demi nem tud túl sokat Lorene-ről, és nem is hiszi, hogy volt férje mással akarna élni" - tette hozzá a bennfentes.

Átalakítunk! Teljesen kivirult a szingli lány. Kattints a galériáért!



Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.