Színésznő szeretne lenni Palácsik Tímea

modell Damu Roland filmforgatás színésznő fotósorozat karrierépítés Andy Vajna Amerika botrányos Palácsik Tímea
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Modell és színésznői karrierálmokat dédelget Palácsik Tímea. Úgy hírlik, a közeljövőben szerepet is kaphat Damu Roland egykori kedvese.

Könnyen lehet, hogy nem véletlenül készült egy látványos, amerikai fotósorozat nemrégiben Palácsik Tímeáról. Damu Roland egykori kedvese akkor cáfolta, hogy Andy Vajna bármiféle segítséget nyújtott volna a fotózáshoz.

Fotó: TV2
Fotó: TV2


"Kézenfekvő volt Amerikában élő szakemberekre bízni magam, hiszen ők pontosan ismerik az ügynökségek elvárásait. Az elkészült fotók egy részét megosztottam az ismerőseimmel is" - mondta egy napilapnak akkor Timi, akire nemcsak modellügynökök, hanem filmes producerek is felfigyeltek. A Life.hu megbízható forrásból úgy értesült, hogy Timi a filmes szakmában is kipróbálná magát, és erre talán még lehetősége is lesz.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.