Nagyobb a baj, mint gondolták: gyógyíthatatlan beteg a magyar énekesnő

betegség Zalatnay Sarolta énekesnő
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Több operáción is túl van Zalatnay Sarolta. Az énekesnő néhány hete mellműtéten esett át, nemrég diagnosztizált arcidegzsábáját szintén operálni kellett. A művésznő szerint ebből a betegségből sosem tud kilábalni.

Átalakítunk! Dögös nő lett az ifjú feleségből. Kattints a galériáért!


"Sajnos sokkal nagyobb a baj, mint elsőre gondolták. A műtéti szövettan eredményére most várok, de még mindig nem tudok rendesen beszélni, és erős fájdalmaim vannak" - panaszolta az énekesnő a Borsnak. Cini kínjait fokozza a hőség is, hiszen mindössze néhány hete operálták a mellét, amire még nagyon kell vigyáznia.

rtlklub.sajtoklub.tv
rtlklub.sajtoklub.tv

"Minden mozdulatomra figyelnem kell, megmondta az orvosom is. Ugyanez vonatkozik az arcműtétemre, tiszta seb az arcüregem, egy kis huzattól belobbanhat az egész. Ráadásul megtudtam, hogy ez az egész olyan, mint a herpesz, kezelni lehet, de valószínűleg már sohasem múlik el. Nem tudom, mi lesz, nem tudom, hogyan tovább, fogalmam sincs, hogyan tudok majd így koncertezni vagy forgatni. A héten újabb vizsgálatra megyek, remélem, biztató híreket kapok" - tette hozzá Cini, aki jelenleg lábadozik.

Tudj meg minden érdekeset már a hírfolyamodból! Csatlakozz hozzánk iWiWen és Facebookon is!


Tipp! A világ legszebb pici cicijei! Kattints a galériáért (+18)


Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.