Harmadszorra is férjhez ment Miklósa Erika

esküvő opera hobbi férj Miklósa Erika énekesnő egyház
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Egy év szerelem után, május 9-én harmadszorra, életében először templomban is kimondta a boldogító igent Miklósa Erika.

Egy kis bakonyi templomban ismét asszony lett a világhírű operaénekesnő. Férjével, Csiszár Zsolttal egy év szerelem után kötötték össze az életüket, amelyet a közös hobbik sokasága tarkít: sport, a zene, és nem mellékesen a vidéki élet szeretete, ugyanis a világ számos operaháza színpadán otthonosan mozgó Erikának Bakonykúton van az otthona.

Forrás: Facebook/Miklósa Erika
Forrás: Facebook/Miklósa Erika

A szertartás után a gesztenyefák alatt kis fogadást tartottak a barátok, a szűk család és a helybeliek számára, majd hatalmas lagzival ünnepeltek a fehérvárcsurgói Károlyi-kastélyban. "Minden nő életében van egy olyan pillanat, amikor biztosan megérzi, hogy a másik éppen az a férfi, akire mindig is várt" - nyilatkozta a Best magazinnak Erika.

Erika első férje mendzsere, Lóránth Zoltán volt, akitől 13 év házasság után vált el. Őt követte Schiffer Miklós divattanácsadó, akihez 2009 júliusában a legnagyobb titokban ment hozzá. Három év után elváltak útjaik, ugyanis a művésznő imádta a vidéki életet, a természetet, férjének viszont nagyon hiányzott a városi életforma, túl sok kompromisszumot kellett kötniük a közös élethez. Erika végül új pár után nézett és a jelek szerint rátalált élete szerelmére.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.