párkapcsolat szex fehérje szexuális élet Tolvai Renáta Kállay-Saunders András
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Ugyan sokszor felröppent a pletyka, hogy szakított Tolvai Reni és Kállay-Saunders András, a pár köszöni, jól van. Olyannyira, hogy András mindent megtesz a boldogságért. Ha kell, fehérjével turbózza magát.

Hiába várják a hölgyrajongók, hogy Kállay-Saunders András szingli legyen, egyelőre erről szó sincs. Az egykori megasztáros szerelmespár a mai napig együtt van. András mindent megtesz a boldogságért: most például rengeteg fehérjét eszik - és nem csak azért, hogy az edzőteremben jobban teljesítsen.

Fotó: Szabó Balázs/Life.hu
Fotó: Szabó Balázs/Life.hu

"Rengeteg fehérjét viszek be a szervezetembe ételek és különféle proteintermékek formájában, hogy szálkásodjak. És azt is hozzátenném, hogy ahhoz is rengeteg fehérje kell, hogy bírjam az ágyban az iramot Renivel" - nyilatkozta a Blikknek. Az énekes szerint a kettejük között lobogó tüzet folyamatosan lángon kell tartani, és mivel ő a férfi, neki kell tennie többet azért, hogy a bizsergés állandó legyen.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.