szomszéd üveg távcső Pély Barna zenész lakás
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Pély Barna a Hal a tortán keddi adásában megmutatta a lakását, amit kedvesével, Dorinával rendeztek be. A vendégeknek legjobban az étkező tetszett, ahol a falak helyett ablakok vannak, így az összes szomszéd láthatja, mi folyik Barnánál. Kasza Tibi fantáziáját be is indította a kirakatétkező.

"Kíváncsi voltam, mennyire fog Dorina ízlésvilága tükröződni a lakásban. A tippem jó volt, mert egy érdekes stílusú, eklektikus, rájuk jellemző, különc környezetbe érkeztünk" - mesélte Tibi.

Forrás: Super TV2
Forrás: Super TV2

"Nekem veszélyesnek tűnnek a falig érő ablakok. Tegyük fel, Barna egy nagyon jól sikerült koncert után hazajön és Dorina nyitva felejti az ablakszárnyat és Barna megszédül... hát, nem tudom, kicsit veszélyes de jó" - álmélkodott Gallusz Niki.

"A lakás fénypontja ez a kalicka, ami faltól falig üveg, és így a szomszédok végigkísérhetik a menüt, mert teljesen belátni. De ettől függetlenül nekem nagyon tetszik" - mondta Csepregi Éva.

Kasza Tibi fantáziája elszabadult. "Egészen őszintén, sosem érte volna meg a szomszédban lennem egy távcsővel?" - kérdezte sokat sejtetően Tibi. "Te annyira ráéreztél! Úgy gondoltuk, ha már mindenki nézni akarja, akkor tessék, itt a nagy lehetőség" - vágta rá Barna.

A társaság ezután a lakás többi részét is felfedezte, nagy sikert aratott a gyertyatartós zongora és a dolgozószoba rajzolható fala, amelyre mindenki azt írhatott, amit akart.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.