színésznő zene Kristen Stewart Sarah Jessica Parker Nicki Minaj Nicole Kidman mozi szórakozás Hollywood Madonna énekesnő
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A nőiesség a kisugárzáson múlik, és a szexepilnek semmi köze a hosszú hajhoz, a nagy cicikhez vagy a babaarchoz. Jennifer Lopez, Halle Berry és Kylie Minogue rendszeresen szerepel a legvonzóbb celebek listáján, míg mások nem voltak ennyire szerencsések a géneket illetően, vagy épp extrém megnyilvánulásaiknak köszönhetik, hogy cseppet sem kívánatosak a férfiak szemében. A Life.hu bemutatja azokat a sztárokat, akik egy másik listán találták magukat. 

1. Nicki Minaj - A showbiznisz ügyeletes bohóca

Amikor a hiphophercegnő rózsaszín bikiniben és zöld parókában feltűnt a "Starships" című videoklipben, inkább hasonlított egy futurisztikus hawaii sellőre, mint egy csábító szirénre. Az American Idol bírája az implantátumok áldozata, hatalmas műmellei, feltöltött ajkai és kipárnázott popsija miatt egyre inkább olyan, mint Donatella Versace. Lehet, hogy Nickinek egyedi a stílusa, de sokak szerint ő az egyik legirritálóbb celeb Hollywoodban, és a védjegyének számító pink rúzs, a színes parókák és az ízléstelen ruhák miatt jóval idősebbnek néz ki a koránál. Úgy tűnik, a 31 éves énekesnő rájött az örök igazságra, miszerint a kevesebb néha több, és egy magazin áprilisi címlapján meg is mutatja új (és természetes arcát) a világnak.

Forrás: AFP
Forrás: AFP

2. Sarah Jessica Parker - Aki inkább a stílusával hódít

Hollywood hattyúi között akadnak rút kiskacsák is, mint például Sarah Jessica Parker, aki többször szerepelt már olyan hírességek listáján, akiknek nincs szexepiljük. Az első helyezés azért is ironikus, mert a filmcsillag hírnevét egy olyan tévésorozatnak köszönheti, ahol minden a szexről és a külsőségekről szólt. Bár a világon nők milliói szerettek volna hasonlítani a stílusikon Carrie-re, a férfiak többsége sokkal inkább a szende Charlotte-tal bújt volna ágyba, mint a hosszúkás arca miatt "lófejűnek" csúfolt színésznővel. Sarah Jessica Parkert sokkolta az aranyérem híre, és egy interjúban azzal érvelt, hogy nem hajlandó hatalmas szilikonmelleket és felpumpált ajkakat csináltatni csak azért, hogy megfeleljen olyan normáknak, amit egyes férfiak szerint követni kell. A 48 éves amerikai színésznő kétségtelenül büszke vékony testalkatára, bár szerintünk sokkal dögösebben és egészségesebben nézett ki néhány évvel ezelőtt.

Forrás: AFP
Forrás: AFP

3. Nicole Kidman - A botoxkirálynő

Ha tökéletes műanyag élményre vágyunk, bármikor vásárolhatunk egy Barbie babát, de nem szeretnénk hazavinni egy 46 éves viaszbábut. Nicole Kidman egykor gyönyörű arcát teljesen elcsúfította a rengeteg plasztikázás, így a színésznő ma már jobban hasonlít egy sci-fi szereplőre, mint egy hús-vér emberre. Mielőtt elsiratnánk ex-Cruise-né letűnt szépségét, örülhetünk a jó hírnek, mert Nicole újra tudja mozgatni az arcát! Az ausztrál filmsztár azt nyilatkozta egy magazinnak, hogy sajnos kipróbálta a botoxot, de elege lett belőle, majd a következő szavakkal folytatta: "Teljesen természetesen élek. Egészségesen táplálkozom, nem dohányzom, vigyázok magamra, és erre büszke vagyok. Nem mehetek a napra, mert fehérbőrű vagyok, ami fiatalabb koromban egy rémálom volt, de most ennek köszönhetem, hogy a bőröm fiatalos és üde maradt." Ne füllents, Nicole!

Forrás: AFP
Forrás: AFP

4. Madonna - Akitől félnek a férfiak

A jelek szerint az öregedő sztár mindent megtesz azért, hogy élvonalban maradhasson. A '90-es években Madonna volt a megtestesítője a női erőnek, a szexisségnek és a hatalomnak, de ma már csak egy sokkoló jelenség, aki megpróbálja meggyőzni a világot, hogy még mindig ő a "femme fatale". Az amerikai szupersztár hiába ragaszkodik görcsösen régi státuszához, be kellene látnia, hogy a régi trükkökhöz nem érdemes visszanyúlni: egy 50 év feletti nő nem mutogathatja nyilvánosan a mellbimbóját, és nem imitálhat maszturbálást ezrek előtt. A szőke veterán provokatív megnyilvánulásainak, "párnaarcának" és borzalmasan inas testének már semmi köze az erotikához, és ha "Madge" így folytatja, minden idők legnevetségesebb előadójaként vonulhat be a zenetörténetbe.

Forrás: AFP
Forrás: AFP

5. Kristen Stewart - A mogorva vadóc

A "Twilight Saga" sztárja tavaly hatalmas botrányba keveredett, amikor megcsalta Robert Pattinsont a Hófehér és a vadász című film rendezőjével, Rupert Sandersszel. Talán ennek is köszönhető, hogy egy nemrégiben zajlott online szavazáson a 23 éves Kristen Stewart kiérdemelte a "Legkevésbé szexi színésznő Hollywoodban" címet, maga mögé utasítva Sarah Jessica Parkert és Lindsay Lohant. Az állandóan rosszkedvű és a rivaldafénytől szenvedő filmcsillag - vagy ahogyan mostanában becézik, az anti Mila Kunis - színészi képességei sem túl kiemelkedőek, egyes kritikusok szerint pedig annyira kifejezéstelen az arca, hogy simán eljátszhatna egy téglafalat is. Kristennél a lepattant outfit teljesen természetes állapot, és nagyon szeretnénk tudni, szexi szerelme mikor ébred rá arra, hogy sokkal kívánatosabb és kedvesebb barátnőt is találhatna magának.

Forrás: AFP
Forrás: AFP

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.