Berki Krisztián Cserpes Laura melleit mutogatja

Forrás: TV2 -
Cserpes Laura Berki Krisztián
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Mint tudjuk, Berki Krisztián és Cserpes Laura egy párt alkotnak. A sztárpár egy rövid ideig nagyon titokzatosan kezelte kapcsolatát, mostanra azonban Berki nyíltan megosztja akár Laura kebleit is a közösségi oldalán. 

Berki régebben szemet vetett a csinos énekesnőre, majd egy közös fotó lebuktatta őket: együtt vannak. Krisztián még a párja exférjével is beszélgetett, sokan pedig egyenesen féltik a lányt új kedvesétől. Egy fiatal lány állítja, vele csalta Berki Laurát, és aznap, amikor az Instagramon romantikáztak, a műsorvezető még az ő ágyában ébredt.

Berki + Cserpes = ?

Vajon hogy működik a kapcsolat a címlapokon kívül? Megváltozik-e a csajozós Berki új barátnője kedvéért? Hogy él együtt két celeb? Most akkor hogy is van ez? ITT elemezzük.

Berki Krisztián ma olyan fotót posztolt a közösségi oldalára, amelynek Laura nem biztos, hogy őszintén örült, hiszen az ő melle látható rajta, igaz, mosolygó fejes fehér pólóban.

Biztos, ami biztos, Berki a #cserpeslaura hashtag-et is elhelyezte a képen. De lehet, hogy ez csak egy csapda a rajongóknak és ellenrajongóknak?

Forrás: Iconosquare

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.