Feljelentették a Médiatanácsnál a TV2-t az Éden Hotel miatt

TV2 Éden Hotel feljelentés
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Kiverte a biztosítékot az Éden Hotel pénteki adása, melyben Éden Gábor szexuálisan zaklatta Éden Nórit. 

Nem bírt a vérével Éden Gábor, aki a hullafáradt Nórinak próbálta mindenáron becserkészni a lompost az Éden Hotel pénteki adásában. A lány az elején finoman igyekezett visszautasítani Gábor szexuális közeledését, de miután az nem vette a lapot és egyre erőszakosabbá vált, Nórinak erélyesebb eszközökhöz kellett folyamodnia. Éden Gábor persze teljesen besértődött azon, hogy minden próbálkozása ellenére Nóri nem volt hajlandó vele öt nap ismeretség után hancúrozni. A végén pedig meg is fenyegette szegény lányt, ha nem szexel vele, akkor kiejti a játékból.

Forrás: www.tv2.hu


Az ominózus jelenet miatt a Liberálisok a Médiatanácshoz fordultak, hiszen indoklásuk szerint „a valóságshow nézői annak lehettek szemtanúi, ahogyan egy férfi játékos szexuálisan zaklatott és megalázott egy másik, női játékost".
Nehezményezték, hogy a műsor készítői mindenféle kommentár, büntetés, kizárás, következmény, beavatkozás, segítségnyújtás nélkül adták le a jelenetet. „Elfogadhatatlan, hogy mindez megtörténhetett, és különösen elfogadhatatlan, ahogyan a műsor készítői kezelték a helyzetet" – áll az MTI-nek eljuttatott közleményben.
A TV2 is reagált a dologra: szerintük nem történt erőszakos cselekmény, és ezt Nóri is tiszázta játékostársai előtt a helyszínen készült interjúban.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.