Hajdú Péter becsekkolt Ciprusról: újra együtt a család?

Sarka Kata fotó Ciprus nyaralás Hajdú Péter
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A műsorvezető a jelek szerint nagyon jól érzi magát az idilli környezetben, melyet egy fotóval is bizonyított a Facebook-oldalán. Azonban aki egy romantikus, idilli felvételre számít, annak csalódnia kell.

Hetek óta lázban tartja a magyar sajtót Hajdú Péter és Sarka Kata házassági válsága. A pár már külön is költözött, sőt a csinos feleséget állítólag már egy másik férfi oldalán is látták. Most azonban egy közös úton próbálják megbeszélni a problémáikat, méghozzá Cipruson. Innen posztolt a pár egyik fele, Hajdú Péter, aki a kisfiát örökítette meg a tengerparton. A rajongók rögtön találgatásokba kezdtek, hogy vajon hol lehet a házaspár másik fele, ám egyelőre nem érkezett kép az édesanyától.

Ennél a csatornánál tervezi jövőjét Hajdú Péter

A TV2 leveszi műsoráról a (Frizbi helyett) még csak most indult Showtime Hajdú Péterrel című műsort. Most azonban azt beszélik, hogy a sztár egy másik csatornánál folytatja.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.