Állítják: titokzatos férfival találkozgat Sarka Kata

Fotó: Mudra László/Origo -
Sarka Kata válság férfi Hajdú Péter kapcsolat
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Sarka Kata és Hajdú Péter házassági válságának kirobbanása óta ömlenek az információk a kapcsolatukról. A pár – Péter Facebook-fotójának tanúsága szerint – épp közös nyaralását tölti, ahol megpróbálják megbeszélni a problémákat, de közben azt pletykálják, egy harmadik fél is bekerült a képbe. Állítják, titokzatos férfi látogatja Katát!

Válságban van Hajdú Péter és Sarka Kata kapcsolata, bár most épp azon vannak, hogy rendezzék a problémákat. A házaspár – ha minden igaz – együtt utazott el külföldre, ott próbálnak megoldást találni kapcsolatukra. Itthon viszont újabb és újabb hírek jelennek meg róluk, most épp azt állítják, hogy Kata egy titokzatos férfival szokott találkozgatni.

Fotó: Mudra László/Origo

A Story magazin értesülése szerint többször meglátogatta Katát egy ismeretlen férfi! Az informátorok ráadásul azt állítják, hogy ugyanez az illető várta Katát a reptéren, amikor hazatért gyermekeivel és édesanyjával közös nyaralásából!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.