Elképesztő! Liptai Claudia rajongói nem kímélték egymást és a műsorvezetőt sem

rajongó műsorvezető Liptai Claudia
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Liptai Claudia épp Kefalónián az egyik legegzotikusabb görög szigeten nyaral a párjával, lányával és hatalmas baráti társaságával, erről pedig egy fotót is megosztott. Sajnos a kép nem aratott egyöntetű sikert, a követői először őt támadták, majd egymást.

„Ezzel a hapival se lesz sokáig együtt. Utána majd ezt hallgathatjuk, hogy egyedülálló anyuka lett 2 gyerekkel..."- ezekkel a szavakkal illette Liptai Claudia egyik követője a műsorvezető legutóbbi nyaralós képét, amelyen már tisztán látszik a gömbölyődő pocakja. A lavina azonban itt nem állt meg...

Forrás: Facebook

„Jól áll a babavárás, csinos kismama vagy. Azt nem értem csak, hogy mindig nős emberrel próbálkozol! Miért kell mástól elvenni... te bárkit megkaphatnál a függetlenek közül is, ez még nem jutott eszedbe? Ettől még kedvellek, légy boldog és elégedett... végre!" – olvasható egy másik hozzászóló megjegyzése.

„A rosszindulat , gonoszság , már megint az élen jár.... !!! Mivel több vagy jobb, annak aki, válogatott stílusban , modorban fejezi ki nemtetszését egy olyan személlyel kapcsolatban , akinek a magánéletéhez semmi köze nincs ....!!!" – védte meg a műsorvezetőt egy másik követő.

Így nézett ki 14 évvel ezelőtt Liptai Claudia: nosztalgikus fotó!

A csinos kismama egy igazán különleges fotót tett közzé a közösségi oldalán. Claudia ezzel a képpel fejezte ki szeretetét a barátja iránt. A teljes cikket itt elolvashatod!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.