Hűtőbe rakva próbálta megmenteni forró kocsiban hagyott kisbabája életét

Forrás: Dreamstime -
halál kocsi kisbaba Nyár autó
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A 33 éves Michael Thedford a kocsija hátsó ülésén felejtette 6 hónapos gyermekét. Miután eszébe jutott, kétségbeesve próbálta megmenteni, hűtőbe rakta a felforrósodott csecsemőt.

A jelenleg munkanélküli középiskolai tanár az óvodába indult gyermekeivel egy keddi napon. A 3 és 5 éves gyermekét kirakta, és hazavezetett, de kisbabájáról, Freniről megfeledkezett. Hazaérve lefeküdt aludni, miközben a csecsemő a forró autóban maradt.

Illusztráció Forrás: Dreamstime

Négy óra alvás után fedezte fel gyermekét a hátsó ülésen. A kinti hőmérséklet 32 fok körül volt. A gyermek teljesen merev és forró volt, amikor a kocsiban rátalált az apa. Michael pedig a hűtőbe rakta gyermekét, a hatóságok által meghatározhatatlan időre. Ezután vette ki, és próbálta meg újraéleszteni, valamint szólt a hatóságoknak és a feleségének is. Az apát letartóztatták, és emberöléssel vádolják - írja a rawstory.com.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.