Tragédia! Meghalt a világhírű színész, Jerry Doyle

Forrás: TNT -
halál Las Vegas Jerry Doyle színész
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A hazánkban is vetített Babylon 5 című sci-fi sorozat hatvanéves sztárját szerdán találták holtan Las Vegas-i otthonában, a halál oka egyelőre ismeretlen.

Jerry Doyle halálhírét a színész Twitter-oldalán jelentették be csütörtök délután, és a rövid bejegyzés külön kitér arra, hogy a halál oka egyelőre ismeretlen. A hatvanéves színészre szerda délután találtak rá Las Vegas-i otthonában, miután nem reagált semmilyen megkeresésre. A TMZ hírportál értesülései szerint a rendőrség kizárja az idegenkezűség lehetőségét.

Forrás: TNT

Jerry Doyle a 80-as évek végén kezdte a karrierjét A simlis és a szende című tévésorozatban, legismertebb szerepét pedig az öt évadot megélt Babylon 5 című sci-fi szériában (és tévéfilmes folytatásaiban) kapta, ahol ő alakította az űrállomás biztonsági főnökeként tevékenykedő Michael Garibaldit.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.