Katie Price férfi rajongója sokkoló dolgot tett

rajongó Katie Price plasztika
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Eszméletlen dolgokra képesek egyesek, ha rajongásuk tárgyáról van szó - ezt már Katie Price is jól tudja. 

A modell már rengeteg szépészeti beavatkozáson vett részt, most azonban egy fanatikus rajongóját kéri arra: ne feküjön kés alá. A mindössze 21 éves fiú, Nathan Thursfield 13 éves kora óta rajong a sztárért, és már közel 14 millió forintot költött arra, hogy úgy nézhessen ki, mint imádottja. Ez idáig már két orrműtéten átesett, és most készül a harmadikra. Orvosai szerint azonban nem szabadna kés alá feküdnie, 70% az esély ugyanis arra, hogy az orrműtét sikertelen lesz.

Forrás: Youtube

Katie kétségbeesett rajongója vágyától, és a következőket mondta a fiúnak a Loose Woman című műsorban, ahol együtt szerepeltek: "Kérlek, ne műttest meg az orrod. Legközelebb, amikor találkozunk, egy orrot és nem egy lukat akarok látni az arcodon. Te így vagy tökéletes. Ne akarj úgy kinézni, mint én, akkor inkább én akarok úgy kinézni, mint te."

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.