Pippa Middleton kitálalt: mindent elmesélt Katalin húga

Fotó: Elisabeth Hoff -
Pippa Middleton eljegyzés Katalin hercegné
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Katalin hercegnő 33 éves húgával nemrég egy hosszabb interjú készült a hamarosan megjelenő könyve kapcsán. Íme, az igazi Pippa!

Pippával az első nagyinterjú a Kensington Palota szomszédságában lévő hotelben készült. A híresség mesélt könyvéről, a Heartfeltről, és arról is, hogyan gyűjt pénzt a British Heart Foundationnek. Ám számunkra sokkal érdekesebb ennél Pippa magánélete: Katalin húga ugyanis nemrég menyasszony lett, ujján már ott csillog a háromkarátos gyémántgyűrű egy hatalmas és 12 apró briliánssal. Kedvese pedig igen tehetős: ő James Matthews, a 41 éves multimilliomos üzletember.

Pippa Middleton vőlegényével, James Matthews-zal Forrás: Northfoto

Pippa az interjúban elmondta, kemény dolog hozzászokni ahhoz, hogy állandóan figyelik minden lépését, ennek ellenére nincsenek testőrei, és

a médiamegjelenéseit is ő maga intézi.

A lányt nagyon zavarja, hogy sokan csak úgy tekintenek rá, mint az elit egyik olyan tagjára, aki semmit sem tett azért, hogy jólétben élhessen - szerinte azonban ez nagyon nem igaz. Azt pedig elutasítja, hogy ő csak egy partimacska, semmi más.

Katalin húga sportösztöndíjasként került a Marlborough College-be, majd angol irodalmat tanult az edinburgh-i egyetemen. Családja egy rendezvényen ismerte meg a királyi családot. Partiszervezőként Pippa besegített szülei cégében, az itt szerzett tapasztalatokból írta meg a Celebrate című könyvét évekkel ezelőtt, ami nagy bukás lett. "Ezért csakis magamat okolhatom, többet kellett volna várnom az írással, több tapasztalatot kellett volna szereznem" - mondta Pippa.

Fotó: Elisabeth Hoff

A lány mesélt arról is, milyen tragédiaként élte meg egyik jó barátja elvesztését, aki 31 évesen hunyt el szívrohamban. Azóta komoly segítséget próbál nyújtani a szívbetegekekkel foglalkozó alapítványnak, és ő maga is csak egészséges ételeket főz. Kedvesével, bár járnak étterembe, jobban szeretnek otthon, kettesben vacsorázni,

Pippa ugyanis szívesen süt-főz vőlegényének.

Bár mindenki azt találgatja, mikor lesz Pippa nagy napja, Katalin testvére elmondta, még nem tűzték ki az esküvő időpontját, de az valószínű, hogy valamikor 2017-ben lesz.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.