Szabó Zsófi: "Folyton lesem azt, hogyan tudnék neki megfelelni"

Szabó Zsófi párkapcsolat videó szerelem műsor
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A csinos műsorvezető és párja, Zsolti bronzérmesként távoztak a Nyerő Páros villájából. Bár a kapcsolatuk nem szenvedett csorbát a műsor alatt, a közösségi oldalakon mégis sok támadás érte őket. 

"Nagyon sok olyan rajongók, követőm írt, akik csalódtak bennem. Ez nem mondom, hogy nem fáj, de nem igazságos. Elképesztő üzenetet kaptam, és rosszul esett. Sokan azt mondják, hogy ne foglalkozzak vele, de nem tudok nem foglalkozni vele. Elég volt abból, hogy véleményt formáljunk." - nyilatkozta Zsófi, aki néha tényleg kiakadt a kedvesére, mégis őt tartja a világ legjobb emberének.

"Nekem Zsolti a nagy Ő, folyton lesem azt, hogyan tudnék neki megfelelni" - mesélte a menyasszony, mellyel vőlegénye is egyetértett. "A műsor megerősített mindabban, amit eddig is gondoltam Zsófiról. Azt vártam, hogy több konfliktus lesz bent" - tette hozzá Zsolti, aki biztosan alig várja már a hétvégét, hiszen akkor állnak oltár elé szerelmével, Nyíregyházán.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.