Gönczi Gábor felesége két hónappal a szülés után már bomba formában van

Fotó: Szabó Gábor - Origo -
Gönczi Gábor szülés
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Gönczi Gábor híradós életét a párja tette teljessé, hiszen nemcsak harmonikus kapcsolattal, hanem egy gyermekkel is megajándékozta. Két hónapja született meg a kisfiuk, azóta nem láthattuk együtt a párt, de Gönczi Gábor nemrég egy közös fotóval kedveskedett a rajongóinak. Ildi bomba formában van!

Gönczi Gábor nagy örömmel jelentette be két hónappal ezelőtt a Facebook-oldalán, hogy megszületett az első gyermeke. A pár kisfia az Áron nevet kapta, azóta pedig a föld felett járnak a boldogságtól. Gönczi Gáboron érezhető is volt, hogy az összes figyelmét családjának szenteli, hiszen eléggé megritkultak Facebook-oldalán a bejegyzések.

Gönczi Gábor a feleségével mulatott Fotó: Szabó Gábor - Origo

Természetesen ezt senki nem rója fel neki, hiszen végre háromtagúra bővült a családjuk, nemrég azonban a híradós megörvendeztette rajongóit egy közös képpel. A fotón párjával, Ildivel látható egy rendezvényen. Az újdonsült anyuka először mutatkozott a szülés óta, és hihetetlenül jó formában van.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.