Gálvölgyi Jánost soha nem érdekelték igazán a jó mellű nők

Forrás: VIASAT3/Birtalan Zsolt -
nőideál Gálvölgyi János feleség színész mellek vallomás
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Gálvölgyi János elárulta, mindig is az intelligens hölgyeket szerette és nála soha nem volt esélye azoknak a nőknek, akik csinosak, de buták.

Jelenleg Bánsági Ildikóval alakít házaspárt a színpadon Gálvölgyi Jánost, akit a Bors most arról faggatott, milyen a nőideálja.

El sem tudtam volna képzelni az életemet egy tehetségtelen nő mellett. Hatalmas szerencsém is van, hiszen a feleségem, Judit, aki idén lesz 47 éve, hogy igent mondott nekem, zseniális műfordító és csodálatos anyja a gyermekeinknek. Attól soha nem ájultam el, ha valakinek nagyon jó lába és melle volt, ha közben sötét volt, mint az éjszaka" – mesélte Gálvölgyi.

Gálvölgyi János mindig is az inteligens nőket szerette Forrás: VIASAT3/Birtalan Zsolt

A színész elárulta azt is, diákként szerelmes lett egy lányba, de amint rájött, hogy kissé butácska, azonnal kiábrándult belőle.

Emlékszem, gimnazista voltam, és nagyon tetszett egy lány. Könyvből kimásoltam egy Petőfi-verset, odaadtam neki, és azt füllentettem, hogy én írtam. A lány gyönyörűnek találta a költeményt, erre én annyira pipa lettem a butasága miatt, hogy rögtön szakítottam vele."

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.