Tilla legnagyobb tévés bakijáról mesélt: videó

baki tévé Tilla
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Tilla rengeteg műsort vezetett már, többek között tehetségkutató, szórakoztató műsorokat is. Egyik legnagyobb bakija is egy ilyen produkcióhoz kapcsolódik: ő mesélte el, pontosan mi történt.

Tatár Csilla ezúttal Tillát faggatta ki az életéről, és a tévézésről. Felidézték a legnépszerűbb műsorokat, és a legnagyobb bakikat is. Tilla már elég régóta vezet műsort ahhoz, hogy utóbbiból egy szép listát tudjon írni, de a legnagyobb meglepetésünkre nem tévesztett olyan sokszor, azt a pár alkalmat viszont örökre megjegyezte.

Till Attila összekeverte a versenyzők nevét Fotó: Hirling Bálint - Origo

Az egyik legnagyobb hibáját egy zenés szórakoztató műsorban ejtette, összekeverte a versenyzőket. „Egyszer a Sztárban sztárban összekevertem az énekeseket. Mai napig nem tudom, hogy miért, ilyet nem csináltam az elmúlt 15 évben, vagy 20 évben. Aztán nagyon szomorú arccal egyszer bejelentettem, hogy elhunyt a pápa, vagy nem is tudom, mi volt, de ráüvöltött a fejemre Sváby, hogy rosszul mondták" - mondta Tilla.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.