Majka édesanyja ágyban ünnepelte a születésnapját

Fotó: Mudra László - Origo -
ágy Majka születésnap
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Majka édesanyja betöltötte a 64. életévét, születésnapja alkalmából pedig meglepték őt a gyermekei: ágyba kapta a tortát.

Majka édesanyját az ágyban lepték meg gyermekei 64. születésnapja alkalmából. A meghitt pillanatról a rapper fotót is tett közzé Facebook-oldalán, amely egyszerre megható és szívszorító. Majka édesanyja ugyanis régóta küzd a daganatos megbetegedéssel, ezért is maradt ágyban a születésnapján is. Korábban Ibolya néni elmondta, hogy Majka minden követ megmozgat azért, hogy ő meggyógyuljon.

Majka meglepte édesanyját születésnapján Fotó: Mudra László - Origo

"Soha nem is értettem, hogy miért gondolják róla sokan, hogy egy beképzelt, nagyképű srác, hiszen a fiam mindenkinek segít, akin csak tud. Jólelkű gyerek, aki anyagilag támogat, és minden követ megmozgat, hogy meggyógyuljak" - mondta korábban Majka édesanyja.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.