Ámokfutó lövöldözött egy bárban Amerikában: legalább 10 ember meghalt

Forrás: AFP/Derek Myers -
Ohio lövöldözés Amerika
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
10 embert lőtt agyon egy férfi Amerikában egy bárban.

Az amerikai bevásárlóközpontban történt mészárlás után újabb ámokfutó lövöldözött az Egyesült Államokban. Az Ohio állambeli Daytonban egy férfi tüzet nyitott egy bárban. A legfrissebb hírek szerint a lövöldözésben tíz ember meghalt a támadóval együtt, és legalább 16 embert szállítottak kórházba sebesülésekkel.

Ámokfutó lövöldözött egy bárban Amerikában: legalább 10 ember meghalt Forrás: AFP/Derek Myers

Az incidens helyi idő szerint szombat éjfél után egy órával történt az amerikai város Oregon nevű kerületében, ahol sok éjszakai szórakozóhely, bár, művészeti galéria és bolt van. A lövöldözés a Ned Pepper Bar nevű szórakozóhelyen történt.

A rendőrség megerősítette, hogy a helyszínre kiérkező rendőrök lőtték le a támadót. Korábban olyan hírek láttak napvilágot, hogy volt a támadónak egy tettestársa is, de Matt Carper rendőrparancsnok sajtótájékoztatóján ezt nem erősítette meg, és azt mondta, hogy a támadó gyaníthatóan egyedül volt. Puskát használt, és több tárat lőtt ki – írja az MTI.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.